Alla inlägg under juli 2012

Av Pernilla - 15 juli 2012 17:23


Inget Lottas.

Ingen godispåse.

 

Men. Kanske något mycket bättre?

 

 

 

Kvällen är räddad!

 

Det blir lite "en tager vad en haver"

Och till kvällen får jag nog leta fram någon bra film i högen bredvid kaninburen..

såg att "Van the man" skulle gå på tv och det är ju inte riktigt min grej.. visst kan jag också tycka att iqbefriade filmer kan vara underhållande men där går min gräns.

Emma ligger och knoppar i sängen och Jessie sitter ute i det gröna, själv tittar jag på LA ink. Oh the drama!

Av Pernilla - 15 juli 2012 15:07


Lövley, ska bara ligga på soffan och titta på film hela långa dagen. Förutom ett litet avbrott nångång på eftermiddagen då det blir middag med Emma nere på Lottas. Idag är fuskdag för jag orkar inte bry mig. Planerar att köpa en mega godispåse att må bra tillsammans med.

Ibland kan det vara bra skönt att få lite andrum för sig själv.. till kvällen tänker jag spatsera runt i bara trosor (möjligtvis boxerkallingar) och linne eller en härlig sovtröja.

Saknar mig älskling så därför får jag vara lite truttig idag och trösta mig själv.

 

Jag älskar dig min fina B.   

 

Av Pernilla - 14 juli 2012 20:10


Idag har större delen av dagen gått åt till att städa hemmet..

Nästintill allt har fått sig en rejäl omgång, t.o.m tvättmaskinen har skrubbats ren.

Marsvinen har vart ute och kutat runt på golvet men jag märkte att jag nog får införskaffa en liten "hage" åt dem för när det är dags att gå in i lådan igen så är de puts väck.. (antingen bakom säckarna med fågelmat eller under fågelburen) och då är det ju inte så enkelt att fånga in dem igen. ;P

Tror att de blir mer och mer tama för varje dag som går. De blir ju inte gärna infångade men har man dem ute och sitter tillsammans med dem antingen i soffan eller på golvet så kommer de gärna fram och nosar på en, försök gnager lite på ett finger och i soffan trycker de sig nära när de blir rädda för något. Och jag väljer att tro att när de sitter som små ekorrar med ryggen mot en bara några cm ifrån och mumsar på gräs så är de inte särskilt rädda längre? Eller?


I övrigt har dagen vart väldigt lugn och jag har inte gjort så mkt annat än att ligga på soffan en stund med "Rapture" och läst eller tittat lite på tv. Gick ett program på kunskapskanalen om jag inte minns helt fel som handlade om kvinnors sexlust. Det kändes så fint på något sätta att kvinnor uppmot 50 och 70 fortfarande hade aptit på sex. För är det inte lite så att när man passerat 50 så "ska" man inte vilja ha eller vara sugen på sex längre? Hur många gamla människor som du känner pratar om sex tex? Det var så upplyftande på nåt vis att se dessa kvinnor. Flera av dem var 60+ och singlar, ville inte ha fasta förhållanden utan gjorde det enkelt för sig och hade älskare. De var inte intresserade av något förhållande, bara sex. Och för att vara helt ärlig är väl det ett beteende man generellt förväntar sig av en man? Nej det var bara så jäkla bra och inspirerande! Att inte låta sig bli låst vid de traditionella kvinnliga rollerna som går ut på att serva en man, laga hans mat, uppfostra hans barn, ta hand om hans hem. För det pratade också de flesta av dessa kvinnor om, hela deras gifta liv hade gått ut på att ta hand om mannen, att inte ha egna önskningar och mål, för det var vad som förväntades av kvinnorna och vad som fortfarande förväntas av kvinnor idag.

En av kvinnorna var homosexuell och hade således en kvinnlig älskarinna som hon träffade varannan/var tredje vecka i ett par dagar och när de träffades på tågstationen och man fick bevittna känslorna de hade för varandra och som de visade för världen utan att bry sig. Det var fantastiskt att se! Och att de var "äldre" gjorde det bara mer underbart!


Nu ska jag inte göra så mkt mer än att kika lite på tv och vänta på att Emma ska dyka upp.


Hejhopp!


Av Pernilla - 13 juli 2012 10:45


Kom inte på någon kreativare överskrift.. :P

Har precis matat alla pälsdjuren så ska väl gå en sväng till de med fjädrar också innan det är dags att mata mig själv.


Det är med ett lite lättare hjärta jag finns idag för nu vet farmor vad som händer.

Jag vet fortfarande inte hur jag ska kunna ringa och prata med henne men det känns lite lättare nu för att det inte är en hemlighet längre. Men då blir jag ist rädd för vad hon kommer fråga mig.. visste jag hela tiden? Varför sa jag ingenting? Hon kommer förmodligen tycka att jag har svikit henne på något sätt och jag kan ju inte ljuga för henne.. men det är iaf skönt att det kommit fram på bordet nu för nu kan vi ju bara röra oss framåt. Det blir väl till att sätta hårt mot hårt antar jag.


Igår åkte Linda ifrån mig och Fia kom och hälsade på ist. Åt en massa god fruktsallad med vispad grädde! (tror jag kan ha blivit lite beroende av fruktsallad eller nåt..? och helst jordgubbar!)

Jobbar idag och är sedan ledig i 4 dagar innande det blir en hård vecka späckad med arbete. Det som står högst på dagordningen är städning.

Absolut inte det roligaste men utan tvekan det mest nödvändiga! Hela badrummet ska städas och gnidas rent, måste tvätta en massa och ta reda på torkad tvätt samt tvätta en matta som Jessie råkade diarré- bajsa på. ;P Första olyckan utanför buren.
I morgon kväll kommer Emma för övernattning och det ska bli trevligt.. har knappt träffats alls då hon jobbat borta ett tag men nu ska det väl bli ordning på fortet hoppas jag. :P

Nej lär nog gå och känna på jobbtröjan om den torkat eller om jag ska bli tvungen att slita fram hårfönen...

 

 

Smell ya later!



Av Pernilla - 12 juli 2012 18:52


 

Lilla Doris.


L  

Syns en inte så finns en inte. (Jessie)


Små grisar är vi allihopa, allihopa, allihopa.


   

Chibi ser högst tveksam ut till att bli fotograferad.


 

Sally.

Av Pernilla - 12 juli 2012 16:28



   

Av Pernilla - 12 juli 2012 08:58

Jag förstår inte vad som händer när jag kommer hit.. 

Jag verkar få ont i kroppen varenda gång jag sätter min fot i denna lägenhet.. Tänker vidhålla att Vinäs inte är bra.

Hela höger sida från svanken, röven, höften till sidan av låret är alldeles stel och öm, nästan som en kramp i muskeln..

Vad är de som försiggår?


Usch!

Av Pernilla - 10 juli 2012 16:56


Igår var det lite partaj på min altan. I ljuset från de turkosa ljusen gjorde vi slut på 1 o 1/2 flaska vin och större delen av Gallianon som återstod.

Att det var veckans första dag spelar ingen vidare roll då jag är av åsikten att man väl lär passa på när man är ledig och om jag inte är ledig på helger samtidigt med andra så är det svårt att få till ngt.

Lite halvfull och sådär satt vi iaf uppe till närmare 03.40 och pratade livsåskådnigar, filosoferade och hade allsång till gitarrspelet. Riktigt mysigt! Jag är inte en sådan som behöver ha stora fester för att ha roligt, det räcker med att vara ett par tre stycken och bara prata och ha det allmänt mysigt, det nöjer jag mig med. 

Sov till 11.20 ungefär innan det var dags att gå upp och städa hos alla djuren, packa väskan och bege sig iväg till Näcken för att ta ut lite busspengar som ändå inte behövdes då B tydligen kände chauffören och vi fick åka gratis. Det är en av de få perksen med att dejta en busschaufförs son. ^^


Sitter iaf i Vinäs nu och väntar på tacotallrik, är riktigt hungrig.

N'r vi hade hunnit till Skattungbyn med bussen mottog jag ett sms från Linda; "Hahahahaha Pernilla!!! De e stopp i toaletten!!!! Smart det här med masvinsbajs å spn å sen jag som överdriver papprsförbrukningen. Hahahaha jag vet inte va fan ja ska gö!!!

 


Efter några sekunder kommer nästa; "Detta kommer f.ö va de roligaste sms genom tiderna!"


Och ja jag skrattade faktiskt! Så typiskt att det ska bli stopp i toaletten bara för att jag precis åker hemifrån.
(Det där med marsvinsbajset handlade egentligen om att jag sköljde ur grisarnas hölåda och då var det ett fåtal kluttar som åkte ner i toaletten)

Hyresvärden är iaf uppringd så de borde nog vara där och undersöka problemet i skrivande stund.


So long!

Skapa flashcards