Direktlänk till inlägg 16 juni 2016

Shoppat.

Av Pernilla - 16 juni 2016 21:39


I förmiddags hoppade vi in i bilen och for mot Mora. Vi hade äntligen en dag ledig tillsammans och eftersom att jag inte vart utan för Furudalsgränsen på bra länge kändes det som om det var dags att göra en liten dagsutflykt. Hade hunnit skriva en hel lista på grejer att inhandla och vi prickade av den ganska duktigt under några timmar uppe i noret och alla roliga affärer där.

 

Jag köpte en yogamatta! Jag har börjat följa en tjej på instagram som är så duktig trots att hon är kraftig. (Jag hade inte ens funderat på att det skulle gå att köra yoga som tjock!?) Det är så himla inspirerande att se filmsnuttar och bilder där hon tänjer på gränsen för vad som borde (eller iaf vad jag trodde) vara fysiskt möjligt med en kropp i den storleken. (i typ min storlek) Så jäkla häftigt och jag tror att jag har blivit biten. Jag måste prova på! Jag skulle så gärna vilja bli stark och smidig fast att jag är stor för jag har ju fått bevisat för mig att det är möjligt!

 


 

Snuttibangbang har lyckats tappa bort sitt gröna halsband så idag fick han ett nytt i en annan kulör. ^_^

 

 

På Rusta hade de två insektshotell för 99:- och jag kände att jag bara måste slå till!

Jag har tittat på insektshotell på vivara men inte lyckats välja ut vilket jag ville ha så det blev dessa två istället.

 

 

   

På ÖB köpte vi en liten grupp att ha fram på bron. TOKNÖJD!

 

 

På Rusta hittade vi även spaljeér i pil och dem har vi satt fast runt bron som lite insynsskydd där under plus att vi tog en tur till Stackmorahandelsträdgårg och köpte två klängrosor som jag hoppas ska växa snabbt och dölja lite mer.

Borde ha köpt iaf två till så det får nog bli ännu en vända dit. Inte mig emot. ^_^

 

   

Vi fick tre syrener i inflyttningspresent av svärmor och dem ska vi plantera nere i slänten ut mot lindan så att vi i framtiden får lite insynsskydd från stora vägen.

Måste bara inhandla lite jord först.

 

 

 

Sen på kvällningen när vi kommit hem och hunnit fixa lite kom lillebror J förbi med motorsågen och så hjälpte han oss att såga ner döda och halvdöda grenar ur snöbollsbusken.

Om ni tittar på vänster bakom så ser ni alla grenarna som försvann, ungefär halva busken försvann.

Det ser lite lustigt ut med grenen kvar som hänger ut på höger med alla vita blombollarna men den får vara kvar så länge som busken blommar, mot hösten försvinner den också.

Plus att vi ska finslipa lite uppe i toppen senare. Blev så nöjd! Det var mycket röta i grenarna också så jag hoppas att det som blev kvar klarar sig.

Det var meningen att han skulle ta ner en halvdöd buske och en till buske vid altanen men vi får vänta tills han får hem röjsågen ist.

 

Dagen har känts väldigt lång och jag känner mig nu färdig som artist. I morgon är det jobb på schemat igen, så nu har jag 7 arbetsdagar kvar innan semestern börjar. Jag kan riktigt känna lukten av den!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pernilla - Tisdag 26 feb 08:27

  Efter 8 år på bloggplatsen har jag bestämt mig för att byta bloggportal till blogg.se Det beror mest på att bloggplatsen fortfarande använder sig av flash och att datorerna hemma har blivit lite för moderna för adobe. :P   Så nu kommer jag ...

Av Pernilla - Söndag 24 feb 15:36

Long time no see. Jag vet inte ens vad jag vill med det här längre eller hur jag egentligen tänker om det men jag försöker en gång till och kanske att det blir väldigt sporadiskt eller att jag kanske lyckas hitta gnistan igen så att det blir lite m...

Av Pernilla - 5 september 2017 16:19

Islänningen Kalle.       TInkern/Irish coben Annie.           Annie med dottern Vilja.       Ursöta lilla Vilja.           Vilja och Caroline.      ...

Av Pernilla - 7 juni 2017 21:03

       

Av Pernilla - 9 december 2016 17:36

                 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se