Alla inlägg under juli 2012

Av Pernilla - 26 juli 2012 12:43


 

Linda svabbar ruta på Statoil i Mora kvällen vi hämtade B.


I en sån här bil har jag åkt runt i, inte helt frivilligt från början ska väl tilläggas..

Är det inte lite epa på nåt vis? 

Av Pernilla - 25 juli 2012 14:38


Direkt jag slog upp ögonen visste jag att allt inte var som det skulle.

När jag satt mig upp på sängkanten snurrade hela världen och en lättare huvudvärk trummade i tinningen.. när jag blundade kändes det lite som att åka karusell.

Reste mig iaf upp och fick i mig lite frukost vid bordet och sedan hade jag tänkt läsa några sidor innan jag begav mig av till jobbet. Till en början kunde jag inte riktigt fokusera på texten och orden var väldigt suddiga (kanske blir lite så när hjärnan snurrar runt inne i huvudet? vad vet jag..)

Begav mig iväg och kände redan där någonstans att den här dagen inte skulle bli något bra alls.. höll dock ut i två timmar ungefär innan jag inte visste om jag borde kräkas eller inte eftersom att yrseln inte ville ge med sig.

Klampade in på chefens kontor och trumpetade att jag nog borde gå hem igen pga misstänkt migränkänning och det fick jag såklart.


Så nu har jag hunnit äta ytterligare en frukost, legat i sängen i några timmar och blundat/halvsovit, nästan gråtit ut ögongloberna ur sina hålor (B lämnade mig väldigt osympatiskt idag när jag känner mig dålig och verkligen hade behövt hans närhet) plus att allt ser ut som ett jävla helvete och jag bara inte orkar med någonting..

Andra chefen ringde för ungeför en timme sedan och jag får nog byta pass med en kollega så att jag har en ledig dag i morgon och verkligen kan vila upp mig innan det är dags för jobb igen. Det känns fint iaf.

Sen fick jag nyss ett sms av min inneboende kusin att jag skulle skita i att laga vare sig mat eller diska, det skulle hon göra när hon kom hem igen trots ett 8 timmars arbetspass. Det är kärlek!   


Förtillfället hatar jag B och tänker fortsätta vara ledsen och barnslig. Det får jag när jag är sjuk. Då är det han som ska veta bättre och stanna hos mig.

 

Jävla B..

 

 

Av Pernilla - 23 juli 2012 11:25


Jösses vad skönt det var att jobba sista dagen igår, nu en dag ledigt innan det blir jobb i 4 dagar igen.. men en tar väl vad en får antar jag.

Ledighet behöver jag iaf.

 

Direkt jag slutade igår vid 21.30 ungefär kom Linda ner och plockade upp mig. Väl hemma satte vi genast igång med matlagning som dagen till ära blev "Emmas potatis i ugn med örter" till kycklingfileér. (Jag skulle kunna äta ihjäl mig på potatisen så jäkla god är den!)

När maten stod i ugnen och gottade runt i allt smör plockade jag fram saxen och satte ner en tveksam kusin på en stol för att ge hennes hår en genomkörare. Det blev ungefär 15 cm kortare och mörkare i färgen. Personligen tycker jag att det blev skitbra och att hon passar utomordentligt i det och jag vet att hon också gör det även om hon behöver vänja sig innan hon säger det högt. ;D

Ska ljusa upp håret på henne med lite slingor senare.

 

Tror inte att jag trillade i säng förrän strax innan 2 och sen lyckades jag sova ända till 11 fastän jag vaknade första gången vid 10 och trodde att jag inte skulle kunna sova mer. Borde kanske inte ha gjort det heller för jag drömde mest skit.

 

Nu har jag precis stoppat i mig frukost så nu är det bara att vänta på att Emma ska komma förbi (lyckades ringa och väcka henne också ;P) och plocka upp mig för lite äventyr i Hälsninglands län. Där har jag nog inte varit på år och dar. Hon har lovat finmiddag på nåt Italienskt hak.

Så vi får väl se vart det barkar.

 

Hejsvej!

Av Pernilla - 20 juli 2012 22:58


Det är för tillfället lite blogg-torka här.. jobbar hemskt mycket just nu då det är semester för många så jag återkommer på någon ledig dag!


Emma kom f.ö förbi igår kväll när jag slutat med en tårta och lite annat smask till mig (rökta räkor som nog är det godaste som uppfunnits!)! Det är vänskap det!

 

 

 

På återseende!


Av Pernilla - 19 juli 2012 07:59


vill sooova.

Det enda positiva med att gå upp tidigt och jobba är att en får packa ihop tidigt och gå hem igen .

Igår blev en helt okej dag. Vaknade till LCHF-tårta som bästa Lindak knåpat ihop i hemlighet hemma hos en kompis!

 

 

Riktigt god och mastig!

Det blev dagens frukost!

 

Sen jobbade jag och när kollegan M kommer ner får jag en present även av henne! ^^

Då hamnade jag i sjuårsåldern igen när Moster Tinn alltid bakade rulltårta åt mig när jag fyllde år! Lyckliga dagar!

 

 

Dagens lunch. ^^

En får ha det bra matmässigt när en fyller år.

 

Sen jobbade jag klart och knatade hem igen.

Alldeles ensam. Alldeles, alldeles ensam.

 

Det var min dag och den slutade i sängen under mitt äckliga duntäcket. Mitt billiga värdelösa duntäcke där alla fjädrarna samlat sig i stora bollar där de helst inte ska vara..

 

 

Av Pernilla - 18 juli 2012 00:21


Jag har hunnit vara 27 i mindre än 22 minuter (rent tekniskt tror jag inte att jag är född förrän typ 4 på morgonen eller nåt men jaja) och jag har redan fått en alldeles egen serenad av min kära kusin Linda   , B kommer inte i morgon vilket gör mig extremt frustrerad och arg  

Det börjar ju fint iaf.

 

Att fylla år är överskattat.

!?

Av Pernilla - 17 juli 2012 17:37


Blev inge Mora med Linda idag.. den där dåliga känslan över att åka bil ville inte ge med sig..

Blev en tur ner på byn istället och inhandla lite mat som nu ligger i ugnen och grillas.

Jag måste bara fråga... vem i själva faan är det som är ner på Näcken och köper all jävla pepsi max!? Vet inte du att den är min! My preciousssssss...

 

Bilen vi har åkt med idag är skitbra, mest skit.

Ska ta en bild av dekalerna som sitter på den sen och visa här.. man tror nästan inte att det är sant.

Jag sa alltid att jag aldrig skulle sätta mig i en epa men tro fan om den här bilen kanske räknas som en epa iaf. Ingenting funkar och basen är så otroligt bra att plåten skallrar.. är inte det typiskt en epa? det med basen då först och främst och sen kanske dekalerna också.. -.-'

Usch. Jag känner mig smutsig. Kanske borde duscha och skrubba mig med stålull eller nåt.  haha.

 

Maaat.

Av Pernilla - 16 juli 2012 22:05


Här sitter jag i mitt kök utan en endaste lampa tänd.
Jag är så fruktansvärt sugen på godis och vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Är hungrig också så magen nästintill skriker.

Snart kommer Lindan hem och jag har lite ångest över att åka till Mora i morgon.. på senare tid har jag tänkt mycket på bilkrascher och det är inte en skön tanke när man ska sätta sig i en bil och åka en bra bit. Jag vet inte varför jag känner så heller.. Men jag verkar tänka mer och mer på det för varje dag som går.. ett omen kanske? Jag kanske inte borde sätta mig i en bil..

 

Känner mig rätt låg idag utan att veta varför..

Har inte lust med nånting och vill helst av allt krypa ner i sängen under täcket och spola fram tiden en sådär 10 år. Jag har varken tålamod eller lust att vänta längre på framtiden! Jag vill veta vad som kommer hända. Kommer det bli bättre? Kommer mina pusselbitar falla på plats?

 

Nu har jag en sån där lust som vill få mig att dra härifrån, säga upp lägenheten och aldrig komma tillbaka.

Men vart skulle jag ta vägen och vad skulle jag göra? Varför har jag inga kontakter längre bort som vill ge mig ett jobb? Jag skulle nog inte tveka.

Jag skulle kunna säga hejdå till det här livet med all skit som finns i det och göra ett nytt, ett bättre. Och lämna allt det svarta bakom.

 

Nu kommer Linda så nu blire mat!

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6 7
8
9 10
11
12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards