Alla inlägg under juni 2012

Av Pernilla - 5 juni 2012 00:08


Hur många dagar är det sedan mitt bokpaket kom? Lördag om jag inte minns helt fel (3 dagar!?) och jag har redan läst ut två böcker och är inne på en tredje. (andra delen i The hunger games) Jag läser vartenda lediga ögonblick, på varenda sekund då jag inte jobbar, till långt in på nätterna och långt fram på småtimmarna. Läsa är min grej. Jag bara älskar att trilla in i fantasivärldar och stänga dörren till den verkliga ett par timmar. Kan ju bero på att jag är en drömmare. Jag är en sån som kan sitta och fantisera och filosofera hur länge som helst. Kanske därför jag också gärna skriver och hittar på eget?

Anyways. Det var nästan omöjligt att lägga ifrån sig The hunger games första bok och jag låg och läste till efter kl 02.00 igårnatt. Kunde/ville inte lägga ner den och sova. Det var alldeles för spännande och jag måste påpeka att jag inte är ett dugg besviken än. Riktigt bra!


I morgon är jag ledig och det ser jag verkligen fram emot. Krypa ner i soffan under en filt och bara läsa bort hela dagen. Miiih! ^^

Städade hos fåglarna när jag kom hem strax innan 20.00 ikväll och när jag tog bort den lilla ägghögen under en av ormbunkarna var de små olivgröna äggen alldeles varma och gosiga. Tror att någon av hönorna har försökt ruva dem lite!

Men sen jag kom hem har ingen av dem verkar intresserade av att ligga något på dem så vi får väl se hur det där ska gå. Hade ju vart kul att låta dem få kycklingar iaf en gång.
Men nu tror jag minsann att det är dags att läsa en stund till tills ögonen trillar ihop!

Godnatt!   

Av Pernilla - 3 juni 2012 23:43


Trööööött.

Denna dag kunde verkligen inte ta slut fort nog! Söndagar är alltid så långsamma och träliga. Det finns inte speciellt mycket och göra och det är glest mellan kunderna om man bortser från minutrarna alldeles innan stägning. ;P


Har redan lyckats läsa ut en av böckerna som kom i paketet och har nu gett mig i kast med första The hunger games boken. Verkar väldigt lovande hittils, väldigt välskrivet. Gillart!

I morgon börjar jag 13 igen och innan det ska jag hinna med att diska lite, duscha och försöka städa ihop lite. Vill ju inte spendera min lediga tisdag med att städa och sånt tråkigt. Den dagen kommer antagligen gå fort nog ändå.


Lite trött är jag allt men jag tror att jag ska stanna uppe ett tag till och läsa lite mer!


Todelooo!

Av Pernilla - 3 juni 2012 08:40


Inte för att det egentligen gör något, inte för att jag egentligen bryr mig. Men när det är sånt här väder så vill jag vara ledig, då vill jag krypa ner i sängen under två filtar och bara läsa bort timmarna istället för att stå nere på jobbet och ha ont i huvudet. För med sånt här väder kommer huvudvärken som ett brev på posten.


Igår var det riktigt roligt att jobba! Vädret var ju som vanligt och jag hade ju ont i huvudet ett tag, lamporna blinkade så jag antar att det åskade någonstans men det fans massor att göra! Det är de bästa arbetsdagarna, när timmarna bara förvinner för att man är begravd i arbete! 

Igår innan jag började vandrade jag ner på Oreboden och plockade ut mitt efterlängtade bokpaket från Adlibris. Beställde ett gäng böcker för ungefär 800 pix och de var efterlängtade! Därmed vill jag ännu mer ligga och läsa hela dagarna.. :P


Nu måste jag snart kliva ur filtarnas värme och stoppa i mig lite frukost för idag har jag det tidiga och långa passet igen. I morgon börjar jag inte förrän 13 och dagen därpå är jag ledig och planerar att bara ligga och läsa hela dagen lång.!

Läsa is the shit!


Hejsvej

Av Pernilla - 1 juni 2012 08:55


Jag avskyr att efter långledigt börja kl 10 på morgonen.. För det första kan jag vanligtvis inte sova hela natten då jag är rädd att det ska vara nåt fel på klockan så att den inte ska ringa, därmed vaknar jag tusen gånger och måste stirra på klockan. Och går jag inte och lägger mig i skaplig tid så har jag jättesvårt att somna alls.. inatt var det värre för som vanligt första natten jag blir själv igen låg jag och föreställde mig gubbar i de mörka skuggorna, sen att det var så förbenat kallt har ju inte gjort nånting bättre. Kanske dags att plocka fram duntäcket igen?

I morgon börjar jag inte förrän 13 så det får väl vara en liten tröst iaf.. men jag kan ju ändå inte ligga och dra mig då jag ändå måste kliva upp och spendera förmiddagen med att göra köttfärsbiffar.

Solen känns väldigt varm nu mot köksfönstret men termometern på baksidan säger att det bara är +3 grader i skuggan. Vad är det för skämt? Det är ju Juni nu!

Jag har dragit på mig piratbyxor och jag vägrar att ta på mig hellånga jeans, är det sommar så är det sommar!

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18 19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards