Direktlänk till inlägg 23 september 2014

Ordning och reda.

Av Pernilla - 23 september 2014 18:51Uppe med tuppen och städa en skvätt. B kom hem från nattjobb så vi åt frukost tillsammans och eftersom att han vägrade gå och lägga sig så for vi ner på mitt arbete för att kolla efter banankartonger. Planen var nämligen att försöka gå igenom lite skit ute i boden, kasta, spara, sälja och packa om.

Fick ihop två sopsäckar med skit, plus en banankartong med en massa gamla ärvda (påtvingade :P) glas och porslinsgrejer från mamma när jag flyttade hemifrån, samt lite elprylar som gjort sitt och som också fick följa med. Känns bra i själen att få rensa bort en massa skräp som bara ligger och tar upp plats. Tyvärr gick vi bara igenom en bråkdel av allt som finns där inne eftersom att vi hade fått lov att tömma hela boden för att kunna göra någon egentlig skillnad så det får vänta ett slag. Tills det finns någon riktig anledning till det. Som att flytta eller nåt.

 

Annars har det vart ganska lugnt, jag har vart lite frusen idag och spenderat kvällen med att ligga i den nybäddade sängen under duntäcket med flanell påslakan och kikat på Solsidan. (började precis på SO 4.)
Fattar inte varför jag inte tittat på det förut! Det är ju galet kul emellanåt!

 

I morgon ska vi till Rättvik en sväng, förhoppningsvis träffa Jonas och sedan över till Mora för att köpa lite grejer till kaninerna. Lite mer halm, havre och kanske nåt annat kul.

Vi säger så!

 

 

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pernilla - 5 september 2017 16:19

Islänningen Kalle.       TInkern/Irish coben Annie.           Annie med dottern Vilja.       Ursöta lilla Vilja.           Vilja och Caroline.      ...

Av Pernilla - 7 juni 2017 21:03

       

Av Pernilla - 9 december 2016 17:36

                 

Av Pernilla - 8 december 2016 15:30

                               

Av Pernilla - 8 september 2016 15:09

      Jag har haft äran att få vara fotograf på en av mina bästa vänners bröllop när hon gifte sig med sin S-E. Det var både bland det läskigaste och det roligaste jag någon gång fotat. Det fans en press där på att allt skulle bli så bra som ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se