Direktlänk till inlägg 10 september 2013

Insomnia.

Av Pernilla - 10 september 2013 16:19


Jag är så trött.

Jag har nu spenderat två nätter hemma, ensam i lägenheten och är så jäkla trött.

Första natten somnade jag inte förrän 3 nångång och natten till idag låg jag och kastade mig fram och tillbaka, med en massa tankar som virvlade runt till kl 4 innan jag fick ro och somnade.

Jag har sovit 6 timmar ungefär inatt och är sååå trött nu. Men jag vill inte riskera att inte kunna somna ikväll om jag tar mig en lur. Har ingen lust att spendera de två senaste nätterna i repris.

I morgon ska jag jobba men börjar inte förrän tidigast 15 och det är ju lite av en lättnad ifall att jag inte skulle kunna somna inatt.

Har ni några tips på vad jag kan göra för att somna tidigare? Varm mjölk låter inte särskilt gott i mina öron så den skippar vi.

 

 

Har sedan jag kommit hem läst ut "Dead witch walking" och är nöjd med den. Planerar att lägga en beställning hos Adlibris för att köpa fortsättningen och vet inte om det är någon idé att börja på ännu en serie innan jag läst ut denna. Jag brukar inte vara en sån som blandar ihop serier om jag läser lite annat emellan men en vet ju aldrig. Funderar annars på att börja med en annan serie skriven av Richelle Mead som heter "Dark Swan". Ska bli kul att kolla in den! (Första boken heter "Storm born")

 

 

Men nu först blir det lite krubb.

Provade f.ö den nya Marabou choklade med M i igår och den hamnar helt klart som ny favorit på min lista! Sjukt gott!

 
 
Ingen bild

kalle

11 september 2013 07:30

Hej!
gör något du verkligen tycker är värdelöst skit, skit, skit, tråkigt. Komihåg sömnstörningar går för det mesta över, hel plötsligt:)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pernilla - 26 februari 2019 08:27

  Efter 8 år på bloggplatsen har jag bestämt mig för att byta bloggportal till blogg.se Det beror mest på att bloggplatsen fortfarande använder sig av flash och att datorerna hemma har blivit lite för moderna för adobe. :P   Så nu kommer jag ...

Av Pernilla - 24 februari 2019 15:36

Long time no see. Jag vet inte ens vad jag vill med det här längre eller hur jag egentligen tänker om det men jag försöker en gång till och kanske att det blir väldigt sporadiskt eller att jag kanske lyckas hitta gnistan igen så att det blir lite m...

Av Pernilla - 5 september 2017 16:19

Islänningen Kalle.       TInkern/Irish coben Annie.           Annie med dottern Vilja.       Ursöta lilla Vilja.           Vilja och Caroline.      ...

Av Pernilla - 7 juni 2017 21:03

       

Av Pernilla - 9 december 2016 17:36

                 

Ovido - Quiz & Flashcards