Alla inlägg den 17 maj 2012

Av Pernilla - 17 maj 2012 23:50


Trodde på allvar att det skulle bli strömavbrott tidigare idag när jag satt vid köksbordet och lamporna blinkade till två gånger.. men icke sa nicke.

Ligger i skrivande stund i sängen efter att ha läst nästan 100 sidor i ett svep ur femte HP boken. Höll på att skratta mig fördärvad många gånger under de första 50 sidorna. UGGLOR! ^^ Tänk att morbror Vernon kan vara så festlig när han vill!


Har idag tryckt i mig en hel 70% chokladkaka med apselinsmak bara för att jag ville eller egentligen för att jag måste. Har vart sugen på en massa onyttigt de senaste dagarna och smådrömmer lite om en efterrätt vi fick hos svärmor förra sommaren. Banan i ugn som man snittat upp och stoppat in några rutor mörk choklad i som sedan serveras med en kula vaniljglass. Tror jag måste övertala B om att göra det när han förhoppningsvis kommer tillbaka i morgon kväll. Suuuugen.

Annars har jag skött mig rätt bra och bara ätit nyttigt i LCHF anda.

Tror mitt sug till största del berott på lågt blodsocker.. när jag blir hungrig eller när det är dags för mat så vill jag stoppa i mig typ allt jag kommer åt. Vet inte riktigt hur jag ska lösa det..


Dagen på jobbet har iaf gåt bra och smidigt, i morgon börjar jag inte förrän 12 så om jag vill/känner för det kan jag ta en redig sovmorgon. Funderar redan på vad det ska bli till frukost, främst för att magen börjar knorra lite hungrigt nu så jag får nog gå och stoppa i mig den sista hamburgaren med en massa ost och en liiiiten klick dressing. mihihi.


Mja äta och sedan läsa lite mer tror jag minsann!


Tjiiing!

Av Pernilla - 17 maj 2012 09:27


Ja då var det dax att häva sig upp och kasta sig in i duschen för nu står jobb på chemat igen.

Fick lite sovmorgon iaf då jag inte börjar förrän 11 idag.

B kom hit med tidiga bussen igår och vi hade mysigt och gjorde god mat (köttfärsstråganoff med blomkålsris) och sedan spelade vi lite tv-spel tillsammans, kramades och bara pratade.

Igårkväll vid 22.00 ungefär satt vi och pratade, det var snart dax att gå och lägga sig då han skulle upp tidigt med bussen och vi diskuterade hur jag jobbade de närmsta dagarna varpå jag säger något i stil med "i morgon är det ju röd dag" och med det ville jag antagligen säga att jag kommer få mer OB. Han flyger upp ur fåtöljen och skriker "F****!" och flyger på datorn och börjar knappa. Jag studsar till och blir lite förskräckt för han varken skriker eller svär i vanliga fall.

Det går ingen buss för att det är röd dag och han börjar jobba kl 9.

Hahaha! Tänk om jag inte sagt något, om vi inte kommit på det förrän idag?! Så det blev lite panik och en trött svärmor kom och hämtade honom ungefär vid 23.00 så jag blev ensam inatt iaf. Snacka om att bli snuvad på konfekten!


Nej duschen var det! Magen knorrar också så här har jag inte tid att ligga längre! ;P

Ovido - Quiz & Flashcards