Direktlänk till inlägg 24 juni 2012

Midsommardagen.

Av Pernilla - 24 juni 2012 06:39


Lika hektiskt som vanligt var det på jobbet en dag som igår. Det blir alldeles för häftigt att bli bara två den sista timmen av dagen när det är så mycket folk att vi inte ens har tid att svara i telefonen eller knappt att låsa dörren när det är dags för stägning. Inte ok. Och folk, det är fan inte okej att strosa omkring i affären som om man hade all tid i världen när dörrarna är låsta och lamporna släckta för att signalera att det faktiskt är stängt. Vi vill också gå hem!

 

Hem kom jag iaf tillslut och då blev det dags för matlagning. Visserligen inte för min del men för min nya inneboende Emma som precis i samma veva kom tillbaka från Mora och shopping.
Dagen till ära blev det fäskpotatis med kryddigt kött som B grillat, egengjort kryddsmör (som var så gott!), med bea och grillade champinjoner. Till förrätt blev det vitlöksbaguetter med massa mumsig ost och skinka. Den där Emma hon kan hon!

Efterrätten bestod av den godaste jäkla tårtan jag någonsin ätit! BARA CHOKLAD! Först en botten på "chokladsockerkaka", sen ett tjockt lager av chokladmousse, ovanpå det låg en hinna av chokladsås och ovanpå den hallon. Det var så gott och kraftigt och jag bara måste trycka i mig liiite mer innan jag ska till jobbet sen.

Det hela toppades av med ett glas vin och lite tända ljus ute på altanen. Helfin kväll!

 

Nu är jag vaken fast att jag inte börjar förrän 11 bara för att brandlarmshelvetet bestämde sig för att börja tjuta ute i hallen för ingenting! Blev nog så paff att jag inte kunde slappna av igen så nu ligger jag här och bloggar istället..
B är också vaken så går nog snart upp och tittar på en Varg Veum film innan det blir något seriöst som att jobba.. :P


F.ö när jag jobbade igår så blev jag erbjuden en renrasig hermelin herre på 6 år av en bekant. Sa att jag behövde lite betänketid så nu funderar jag och funderar utav bara tusan.. Det dumma i ekvationen är att han inte är kastrerad men jaja.. Jag både vill och vill inte riktigt.. så jag vet ingenting. Jag velar med andra ord.
Vill ju inte att ett friskt djur ska behöva avlivas bara för att ingen vill ha honom..

Han förtjänar ju att få leva sitt/sina sista år. . Hmpf..
Vel vel vel.



Jaja nu ska jag stoppa i mig lite tårta iaf! ^^

Semestern är nära! Bara denna dag kvar! Yeeeeeey!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pernilla - 26 februari 2019 08:27

  Efter 8 år på bloggplatsen har jag bestämt mig för att byta bloggportal till blogg.se Det beror mest på att bloggplatsen fortfarande använder sig av flash och att datorerna hemma har blivit lite för moderna för adobe. :P   Så nu kommer jag ...

Av Pernilla - 24 februari 2019 15:36

Long time no see. Jag vet inte ens vad jag vill med det här längre eller hur jag egentligen tänker om det men jag försöker en gång till och kanske att det blir väldigt sporadiskt eller att jag kanske lyckas hitta gnistan igen så att det blir lite m...

Av Pernilla - 5 september 2017 16:19

Islänningen Kalle.       TInkern/Irish coben Annie.           Annie med dottern Vilja.       Ursöta lilla Vilja.           Vilja och Caroline.      ...

Av Pernilla - 7 juni 2017 21:03

       

Av Pernilla - 9 december 2016 17:36

                 

Skapa flashcards