Alla inlägg under augusti 2013

Av Pernilla - 20 augusti 2013 16:34


Humor.

Igår hade jag mensvärken från pipsvängen och skulle såklart jobba varor..

En kollega sprang iväg för att hämta några piller (hon är lite av ett vandrande apotek nämligen) och kommer tillbaka med 4 stoora piller som hon instruerar att jag ska ta 1 på morgonen och 1 på kvällen.

Jag tar en direkt och en timme senare är jag alldeles flummig. ;P

Det var en muskelavslappnande tablett och den steg mig verkligen åt huvudet, lite som Citodonen brukar göra (brukar ta en sådan när mensvärken är sådär för djävlig) . Den blir man ju rätt "mysig" av.

Sa helt osammanhängande saker och det kändes nästan som att jag var full ett tag. Haha. Kan ju bara tänka mig hur det var att se. (som tur var hade affären redan stängt då!) ^_<

Lite osäker på hur bra den egentligen var för jag hade ont bra länge efter att jag tagit tabletten.

 

Idag gör jag ingenting. Det mest avancerade har vart att laga mat, köra en tvättmaskin och dammsuga lite. Kaninen är ute i det fina vädret och blev för en stund sedan runt vallad av en glatt gläfsande grannhund (från utsidan visserligen) och Jessie var nog inte så väldigt road över uppmärksamheten utan sprang istället runt och stampade irriterat! :P Haha!

 

Tänkte försöka mig på att skriva lite.. har fått rätt mycket inspiration de senaste dagarna..

 

Haha! Såg ett gammal guldkorn igår kväll innan jag la mig! Fucking Åmål! Så jäkla roligt! :D

 

 

 

Av Pernilla - 18 augusti 2013 13:47


Vädret stämmer väldigt bra överens med mig idag. Jessie är nog inte benägen att hålla med.. :P

Har mensvärken från helvetet och godispåsen är snart slut men jag har sån tur att jag har en helt fantastisk vän som tänker skjutsa ner mig en snabbis på Näcken så att jag kan fylla på den. ^^

Blev så sugen på mjölkmakaroner och falukorv så jag funderar på att köpa det och tillaga som middag idag!

 

Idag fyller min lilla papps 50 bast! Och födelsedagen firar han genom en tripp utomsocknes med en kompis för lite fiske.

Ikväll blir det bara jag, godispåsen, pepsimaxen och film!

 

Det stavas U.N.D.E.R.B.A.R.T   

 

 

Bjuder på en liten bild av mig själv för en gångs skull. :p

Av Pernilla - 17 augusti 2013 20:21


Idag tog jag sovmorgon till kl 10. Fast att jag var så trött igår kväll/natt somnade jag nog inte förrän 01.30 ungefär.

Gick upp, rostade bröd i min nyinköpta brödrost och släppte ut Jessie innan jag slog mig ner framför tv´.

Slog på och där gick "Hitlers kvinnor". Den dokumentären och mens är ingen bra kombo. Det tog inte lång stund förrän jag grät.. (nog för att jag säkert hade gjort det iaf men eftersom att känslorna ligger lite grundare nu så gick det som av sig självt utan mycket hjälp)

Jag kan inte fatta att en människa kan vara så vidrig och omänsklig som han var. Kommer inte ihåg hur många barn det var som kidnappades i Polen eller hur många kvinnor som fördes bort för att "avlas" på för att få fram ett nordiskt utseende till den nya "rena" rasen. Eller hur många judiska barn som gasades ihjäl.

Fy fan säger jag! Och det är ju bara toppen av isberget.

 

Iaf. Såg klart den och sedan satte jag igång med hemmet trots att jag lovat mig själv att ta den här dagen och inte göra någonting med. Började med köket där jag plockade, diskade, torkade, dammsög och sedan gnuggade av golvet.

Gick över till resten av lägenheten och plockade, dammsög och torkade golv. Bytte sängkläder och gardiner i sovrummet, körde två tvättmaskiner som jag sedan hängde och tog sedan reda på en massa torr tvätt som legat i Ikeapåsar en längre tid.

Sanningen är den att jag inte kan slappna av och bara vara i ett hem som ser ut som ett slagfält. Det går inte. Jag kan inte se bort från allt som behövs göras som vissa andra. (B)

Pratade med honom en stund i telefonen, de hade kommit fram till Göteborg och installerat sig på hotellet och nu kl 21 börjar konserten. The wall.

Hoppas och hoppas att han på ett mirakulöst sätt kan komma till mig i morgon redan.. hade vart skönt att få kramas lite och ligga nära och sova.

Inte för att jag egentligen behöver det, är fortfarande lite trött på folk i allmänhet, men det skulle samtidigt kännas bra.

 

Ja just det, jag glömde berätta att lillebror J ringde tidigare idag:

 

J - Du, du måste följa med till Mehmet idag! (Mor och jag skulle dit och äta pizza idag var det meningen men eftersom att jag jobbat 7 dagar på raken så orkade jag inte och hade i samma veva ingen aning om att lillebror skulle komma ner)

P - Jag orkar faktiskt inte! Jag har jobbat 7 dagar i rad nu.. (han suckar och stånkar och så försvinner han, antingen lägger han på eller så bryts samtalet som han senare påstod)

Jag ringer upp och han svarar.

P - Varför lägger du på för!

J - Det gjorde jag inte, det bröts.

P - Jaha.. Måste du vara så arg!

J - Det är jag inte.. Jag kom ju hit bara för att du skulle med dit! Jag kom ju för att träffa dig.

P - Jag orkar inte.. (seeeerious guilt trip börjar här) Det hörs att du är arg.

J - *Suuuuck.* Nu har ju jag åkt hit helt i onödan..

P - .......

J - Men bjud över mig på kaffe i morgon då..

P - Ok.

 

Sådär gick samtalet ungefär, tog bort lite som inte var så viktigt. När jag la på hade jag kunnat grina. Jag hade ju ingen aning om att han skulle komma, det hade inte M talat om.. Och jag som har jobbat 7 dagar på raken, är hur trött som helst och har ingen ork kvar känner mig som världens största skit. Den rationella delen av hjärnan vet att det inte är mitt fel eftersom att jag inget visste men den känslomässiga skulle kunna grina resten av dagen.

Min lillebror guilt trippade mig rejält idag.

 

Hoppas verkligen att dumburken erbjuder någon rolig film ikväll. annars vet jag inte vart jag tar vägen.

usch, nu blev jag på dåligt humör igen..

Av Pernilla - 17 augusti 2013 20:12


 

Lovade ju en dagbild också.


 

Farmors gamla byrå med pigtittare gör hela mitt sovrum!

Nya sängkläder och gardiner också!


 

Har vart fint väder de senaste timmarna och Jessie har haft luckan öppen hela dagen.

Satt ute med henne en stund men hon är inte vidare sällskaplig.

Puffar bara på en om jag skulle vilja klappa lite..


     

Som jag sa.. rätt osocial kanin..


 

En trött liten solros i mitt land på baksidan.


   

När jag istället satt utanför hagen ville hon genast vara kompis igen.. -.-'


  

Av Pernilla - 17 augusti 2013 00:09


Nu var det färdigt, nu är jag klar med mina 7 dagar på raken och det känns helt fantastiskt!

På nåt sätt känns det inte som att jag jobbat så länge.. Känns nästan som att jag skulle palla några dagar till. Men bara nästan! För nu ska det bli så skönt att få vara ledig i två dagar.

Planerar att inte göra mer än jag måste och folk vill jag inte se alls.. funderar på om jag kanske ska stänga av telefonen och dra ner persiennerna som jag skrev om i ett tidigare inlägg. Jag vill att människorna omkring mig ska låtsas om att jag inte finns i två dagar. (B räknas såklart inte dit för honom har jag ju inte sett nu på ptja.. 4 dagar iaf och fler lär det bli om han inte lyckas ta sig hit på tisdag för då ses vi inte förrän på helgen där.)

Vill bara få vara ifred en stund nu, slippa prata med någon, slippa behöva bry mig om någon annan än mig själv i två dagar. Det är väl inte för mycket begärt?

Har ordnat så att jag har mat och frukost och gottis mina lediga dagar så att gå ner på Näcken kommer förhoppningsvis inte ens på fråga.

Hoppas att det blir en fin dag i morgon så att jag kanske hinner "höstifiera" altanen och gården lite..

Hah! Gården. Vad tänkte jag nu? O.o

Tror att jag hamnade i ett svart hål i två sekunder och inbillade mig att jag bodde i ett litet torp med gård.. Huumm.. Drömmar.

 

Annars idag så har jag haft mensvärk och mest varit trött. E har varit här i dagarna två och lånat duschen eftersom att det är någon hemma där och arbetar nere i källaren så att hon är utan varmvatten.

 

Men jaja.

Kanske dricka lite te, the (!?) och mumsa på en skorpa. Sällskap någon?

 

Hur skriver en det egentligen? Te eller The?

 

Av Pernilla - 15 augusti 2013 21:51


 


Jag är så jävla värd.

 

Nuff said.

Av Pernilla - 14 augusti 2013 23:27


Dag 5/7 har kommit och försvunnit för att aldrig mer komma tillbaka.

Skönt.

Jag är så trött nu.. alltså inte trött, trött utan TRÖTT. Mentalt trött. Jag skulle vilja gå i ide ett tag bara för att få ladda upp igen. Morgondagen kommer förhoppningsvis gå skitfort. Torsdagar brukar vara fulla av saker att göra. Brödleveranser, tobaksleverans, köttleverans osv. Åhååååå.

Håller på å blir tokig på den jävla blåsan som inte försvinner. Finns det något som heter stress-blåsa?

 

Avslutar med en liten bild.

 

 

Kisa så ser ni miljoner duvor som går runt och pickar i gruset efter järnvägen.

Nej okej men kanske 25 stycken iaf.

Av Pernilla - 13 augusti 2013 22:40


Huvudet är alldeles fullt av en massa fantasier som jag vill få ut på ett papper, jag vet precis vad jag vill skriva så varför är det så svårt att få det från huvudet, ner till fingertopparna och in på ett dokument i datorn?

Tänk om det gick att ladda ner tankar/fantasier rakt från hjärnan och in i datorn, så att de blev till ord helt av sig själva utan att en endaste detaljt försvann. Varför kan det inte funka så?

 

Jag vill vara ledig så att jag kan få fantisera oavbrutet för då kanske det skulle gå att få ner orden..

 

Satt på lunchen idag och kollade facebook när jag snubblade över en bild som en fb-vän hade delat från en annan människa och jag hade kluddat ner lite tankar och spontana reaktioner på ett A4 papper som jag sedan stoppade i bakfickan på byxorna för att sedan kunna blogga om det när jag kom hem. Men när jag kom hem så var den borta.. :( Så nu har jag ingen lust alls att skriva något om det.

Tänk vem som kan ha hittat den.. den kanske ligger ute någonstans? Eller kanske nere på affären? Hoppas att den trillade ur inne på fikarummet så att jag kan snappa åt mig den i morgon när jag jobbar igen.

Då kanske lusten kommer tillbaka.

 

Annars är jag mest så jäkla trött nu.. Känner mig som en zombie. Är alldeles borta i skallen och skulle nog behöva en hel dag till att bara sova alternativt ligga i sängen och läsa..

Längtar och längtar till V 36 för då jävlar!

 

Men nu har jag iaf gjort 4/7 dagar och i morgon blir det den 5:te. Vill bara snabbspola igenom resterande jobbdagar så att det kan bli helg och vila nångång.

Och/eller v 36. ^^

 

Känner att jag skulle vilja stoppa i mig något innan läggdags så så blir det!

 

Hej hopp!

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7 8 9 10
11
12 13 14 15
16
17 18
19
20
21
22 23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards