Alla inlägg under september 2012

Av Pernilla - 6 september 2012 23:56


På hemmaplan igen. Känns skit att lämna B men det är otroligt skönt att vara hemma hos fåglarna.

Större delen av dagen har jag nog mest väntat på att timmarna skulle trilla på så att klockan skulle bli 20.30 då Emma kom och plockade upp mig.

 

Under min vistelse i Vinäs har jag mest legat på soffan, otroligt skönt!

Jag har gjort minsta möjliga och bara kunnat ta det lugnt och njutit. Helt otroligt vad energin förändrades i vardagsrummet när vi flyttade hyllan till en vägg så att rummet öppnades upp och blev både luftigare och större. Har inte kännt mig kallsvettig eller rastlös en enda gång förutom idag då när jag bara väntat på att timmarna skulle gå så att jag fick åka hem.

Inte för att jag egentligen ville det men i morgon är det jobb samt att jag ju måste se till så att fåglarna levde. Finkarna hade (hör och häpna!!) byggt bo i en plastmurgröna.. -.-'

Föga förvånande.

 

Är så trött nu och ser verkligen framemot att få sova i en riktig säng igen! Kroppen började bli lite stel efter att ha sovit på golvet och det här var nog inte en dag försent.

 

På lördag kommer förhoppningsvis kusin Linda tillbaka på en visit. Man vet aldrig vad som kan hända då! :D

 

Sova nu snart, jobb i morgon som sagt och sedan ledig helg.

 

Hejsvej

 

 

Av Pernilla - 3 september 2012 12:12


Igår anlände vi. 

Efter ett ganska långt stop hos lilla farmor som jag verkligen inte sett på evigheter åkte vi vidare och nu sitter jag här och myser medan grisarna studsar runt i hallen. 

Det förbannade akvariet är borta och jag kan andas här igen.. det känns iaf annorlunda. Det tog bara upp en massa plats som redan behövdes. 

Direkt jag kom hit satte jag igång med en liten disk som låg i hon och sedan gjorde jag lite mat och när B kom hem vid 18 plockade vi ur det mesta ur hyllan som fungerat som en rumsavdelare och sköt bort den till väggen där karet stått och simsalabim så blev rummet geanst dubbelt så stort. Kanske därför det är lite lättare att andas här nu? 

Därefter blev det hallon med grädde och Futurama tills det blev dags att sova. 


Nu har jag precis dammtorkat lite i vardagsrummet för att slippa bli allergisk och det känns också bra. Jag mår bra i ett städat hem. Nu menar jag inte ett kliniskt hem men iaf ett hopplockat och dammsuget-dammtorkat hem. ^^

Rensat och kastat en massa skräp nu när B är på jobbet igen (bättre att göra det när han inte är här för annars ska allt sparas och jag blir tokig.) Förstår inte vart han har fått det ifrån, att allt ska sparas.. eller jo nu när jag funderar på det så vet jag nog. ;P 


Herrrm... ja.. 

Skulle vilja sova lite så att jag kan fortsätta drömma.. Mihihih. ^^ 


Har nyligen tittat på Snow white and the huntsman också och även om det knappast var det bästa jag sett så var det ett helt okej tidsfördriv. Nu vet jag inte riktigt vad det blir.. lite hallon och grädde innan det är dags att diska lite igen och laga mat? Japp så får det bli!


 

Av Pernilla - 1 september 2012 22:08


Idag är det Doris som rider på Sally som inte verkar ha något emot det alls.. -.-'

 

Kan nog inte ens förklara hur skönt det ska bli att vara ledig i ett par dagar, behöver det så mkt att det inte finns! Är trött på det mesta just nu och det enda som verkar få allt att gå ihop och funka är tankarna på B. Kanske är i en liten depp-period eller nåt för jag känner ingenting för någonting.

Allt känns mest grått och hade jag inte haft honom vet jag inte vart jag skulle vara eller vad jag skulle göra. Hopplöst.

Ingenting är som jag vill.. vad vill jag egentligen? Och är det jag vill för mycket begärt? Varför kan inget bara vara enkelt nån jäkla gång!?

Idag känns det som om jag anammat en "no bullshit"- attityd, jag har inte orkat låtsats något alls och visat precis vad jag tycker och känner.. är så trött på att hålla upp nån jävla fasad för andras skull. 

Well, no more miss nicegirl.

 

I morgon kommer min kära pappa hit till kl 10 för lite shopping nere på Näcken, sen blir det förhoppningsvis raka spåret till Vinäs för lite avslappning.

Och äntligen, ÄNTLIGEN (!!!!) har det förbannade 540L akvariet försvunnit och jag blir såååå lycklig av den vetskapen! Jaaaa! Freedom!

 

Det jag ser fram emot mest är att få ligga i min älsklings armar.   

 

 

 

 

 

 

Skapa flashcards