Alla inlägg under maj 2012

Av Pernilla - 12 maj 2012 19:48


Är så trött i knoppen att jag inte ens kunde komma på en bra överskrift.. >_<

Har iaf kommit hem och hunnit med en svalkande dusch, snart vankas det kyckling och efter det blir det nog några avsnitt Mc.L ´s döttrar medan B spelar tv-spel.


Idag på jobbet har jag varit övervakare då det var en kille där som provade på att vara i kassan. Tanken är väl att han ska ha kassatjänst ibland i sommar. Det var kul! Tycker det är jättekul att vara lite mentor sådär, han var dessutom mkt duktig och lärde sig snabbt. Det kommer gå fint för honom i sommar!


Annars har dagen gått väldigt fort (så också de senaste 5 dagarna tack o lov) och jag hinner knappt dit förrän det är dax att gå hem igen. Skönt med mycket folk så att dagarna rusar iväg. I morgon börjar jag inte förrän 13 och det ska bli så himla skönt att slippa vakna titt som tätt orolig över att larmet inte ska ha ringt och att jag ska komma försent och sådär.. i morgon kan jag sova tills jag vaknar av mig själv, avslappnad ab förhoppningsvis. :P


Nej mat var det!


Todeloo!

Av Pernilla - 12 maj 2012 08:45


Jöööösses vad längesen jag skrev..

Helt ärligt så finns varken tiden eller orken just nu men jag lovar att bättra mig, kanske redan i morgon! :P

Är inne på femte dagen nu (10-19.30) och har börjat bli väldigt trött på allting nu, ska bli riktigt skönt att inte börja förrän 13 i morgon. Få ta igen lite sömn.


Nu måste jag upp och ordna till någon frukost..


Smell ya later!

Av Pernilla - 9 maj 2012 09:02


Sov som ett ljus ända till kl 6 då jag fick lov att panikvakna och glo på klockan innan jag lyckades somna om till ungefär 8. Där vid 6 tiden var det ett sådant oljud omkring mig att jag först trodde att det var datorn som hade blivit övervarm och stod och blåste och höll på men insåg när jag slog igen den att det var regnet som vräkte ner. ^^

Sånna här dagar behövs också, jag har längtat lite efter regnet, nu när jag jobbar järnet gör det f.ö inget att det regnar heller. Missunnar vädret mig när jag väl är ledig så kan det fan missunna andra när jag jobbar också. :P


Är rätt trött redan nu och känner att de här dagarna inte är att leka med, särskilt inte då jag fått ännu mer jobb och kommer jobba 7 dagar i sträck nu. Nog för att jag är glad över pengarna jag tjänar men det hade ju varit skönt med lite andrum. ^^ Det hänger på inställningen försöker jag intala mig så bara jag ser glad ut så kommer det nog inte bli lika jobbigt.

Tur att B kommer hit på fredag och håller ställningarna hela helgen, han blir min hemma-man då. Trevligt. =*



Igårkväll när jag kom hem var det lite kaos i vardagsrummet där fåglarna huserar. Som den snälla ägare jag är hade jag lämnat buren öppen när jag gick så att fjäderfäna skulle kunna motionera runt i rummet.. jag hade ju dock inte tänkt att vaktlarna var fåglarna som skulle göra det.. -.-'

Alla vaktlarna sprang runt på golvet.. ja förutom gamla tuppen som låg under buren med en tråd från påslakanet jag knutit på som bajsskydd på baksidan av buren virad om fötterna så att han inte kunde gå.. han hade alltså gjort ett lassokast ala cowboy på sig själv så att han inte kom någonstans.. då blir man lite trött. Klippte bort tråden med bästa saxen och släppte sedan in honom i buren igen och han mår bra. Vem vet hur länge de hade gått runt på golvet utan både mat och vatten så idag förblir buren stängd och låst.


Ska stoppa i mig resten av makrillen innan gaddarna ska gnidas och jag ska bege mig ner till affärn. Undrar hur många som kommer och handlar tidigt idag om vädret håller i sig. :P Just nu öser det iaf ner.


so long suckers!

Av Pernilla - 7 maj 2012 23:32


Har haft en skitbra dag!

Solen har varit helt underbar och både jag, B och fåglarna har njutit!

Chefen ringde också och erbjöd mig mer jobb denna vecka så den kommer bli riktigt hård.. kommer jobba 10-19.30 mellan tisdag och lördag. Dvs 5 dagar! Man brukar vara helt körd i ryggen efter 3 då de dagarna mest går ut på att stå i kassan hela dagarna. På söndagen jobbar jag dock 13.19.30 så det är enda dagen jag kommer ha tiden att hinna vila ryggen lite.

Ser verkligen framemot när den lönen kommer! :D


Nu är det natti natt!

Av Pernilla - 7 maj 2012 23:17


               

Av Pernilla - 5 maj 2012 16:59


Idag har jag varit lite överallt.

Det började med att jag spelade lite tv-spel innan lillebror Jonas dök upp och kort därefter kom pappa och Fia och vi kastade oss in i bilen. Åkte först till Mora och ner på stan där vi sprang in på Lindex och handlade tröjor till Fia, sen vidare in på Ica där Jonas inte kunde hitta o-kyld energidryck och sedan till systemet innan vi hoppade in i bilen igen och for till Orsa och bykrogen.


     

Skit kvalite' men jaja.


Delade på en Opera med Fia och så satt vi där en stund och mös innanför de stora fönstren och tittade på människorna som jäktade omkring i regnet. Myyys.

Sen hoppade vi in i bilen igen och så åkte vi vidare till Skattungbyn där vi letade reda på några av Jonas lådor och gick också igenom lite skräp uppe i en garderob.

Nu är jag hemma igen med en köttfärslimpa i ugnen och funderar på om jag ska skriva lite (då lusten verkar ha återvänt) eller om jag ska spela lite mer Call of duty - Modern warfare 2. hmhm.

Perfekt skriva och/eller spela tv-spels väder! Kan lattja runt i boxerkalsongerna och t-shirt och sedan mysa ner mig under en filt i fåtöljen! Aaaaaah! I bland är livet bra fint!

Av Pernilla - 4 maj 2012 15:37


Mitt sovrum är väldigt litet och trångt och de inbyggda garderoberna gör det nästan omöjligt att möblera på ett bra sätt.

Så nu har jag möblerat för garderobsdörrarna och flyttat kläderna till ett skåp i hallen, bara för att se hur det skulle funka.

Jag blev lite trött på att sängen tog upp större delen av rummet och att varenda gång man ska ut med buren genom altandörren så slår man i sängen på väg ut. Det är trångit.

När jag får fingrarna ur längre fram och ska tapetsera om i sovrummet måste sängen återgå till att stå där den stod innan, dvs i mitten av rummet men det får bli ett senare problem, nu tänker jag bara njuta av att rummet känns bättre.


Vaknade i lagom tid idag och gick ner till affärn ungefär i samma veva som den öppnade, lite efter 10 någon gång och handlade lite. De kommande 4 dagarna kommer förmodligen vara skit så jag köpte en 70% chokladkaka med pistacher och har nästan tryckt i mig hela redan. Jag hatar suget som kommer iom denna vecka. Läste på en LCHF- sida att måååånga kvinnor går upp mellan 1-2 kg innan mens, alltså innan de har hunnit äta onyttiga grejer. Vad är det frågan om? Ska det vara rättvist på nåt sätt? Här kämpar man för att bli av med kilon och så stoppar någon på en typ 2 st utan att man gjort sig förtjänt av det! O.o taskigt.

Jag tänker klaga!


Igår var dagen hur fin som helst och idag när jag kikade ut genom fönstret var det ett winter wonderland igen.. inte ok med snö i Maj. Det är ju nu sommaren ska börja!

När jag var ner och handlade tog jag en kik på nästa veckas chema och blev så otroligt glad när jag såg att jag var uppsatt på 5 dagar! I vanliga fall jobbar jag bara 3 den veckan. Oooh så glad jag blev! Inte roligt att vara ledig såhär länge längre.. det känns som om jag går miste om så mycket och då menar jag inte bara pengar.

Kan knappt vänta på att sommaren ska börja så att man kan tjäna de riktiga pengarna! Förutom semestern jag ska få så hoppas jag att jag kommer jobba otroligt mkt, så mkt att jag faktiskt kan njuta av lite ledigt. Har aldrig varit ledig så på sommaren förut..  har ju alltid sommarjobbat. Och jag har ju fortfarande ingen aning om hur länge jag kommer vara ledig men det kvittar. Jag tänker njuta!


Känner att magen vill ha lite mat inom en snar framtid så jag ska koka lite ägg och tina räkor och sedan ska jag mosa ihop det med en stor klick majonäs. Gött!

Av Pernilla - 3 maj 2012 20:38


Jag vet inte med dig men personligen blir jag väldigt inspirerad och lycklig av att se McLeods Daughters.

Jag verkligen älskar hela grejen, starka självständiga kvinnor, massa djur och en massa slit och arbete. Lite kärlek här och där också såklart. ^^

Vilken dröm!


I morse lämnade min kära B mig för arbete och jag spenderade större delen av dagen med värk i magen framför just serien här ovan. (självklart lyckades jag bara få med mig första säsongen så nu är det slut tills B kommer hit igen..) Vädret var ju så fantastiskt så jag provade på att baxa ut stora buren alldeles själv och det var ju easy peasy så det blir inga problem när vädret blir fint igen.

Låg då ute en stund och läste lite och försöka locka fram fräknarna på näsan.

Innan det försökte jag påta lite i rabatterna men utan rätt verktyg är det inte så lätt men jag fick iaf bort lite torrt gammalt skit och lyckades också gräva upp två stora daggmaskar på samma gång. :P


Ööh.. annars har jag bara ätit biffar och nu ligger en liten skål med hallon på tining. De ska såklart intagas med en riklig klick grädde.


Ååå jag vill se mer McL.D !!


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12 13
14 15 16 17
18
19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards