Alla inlägg under maj 2012

Av Pernilla - 19 maj 2012 18:23


Lyckan efter att ha jobbat galet många dagar med endast två lediga mitt i smeten är total! Jag är ledig i tre dagar nu och jag ska njuta till fullo!

Det är bäst att dagarna blir som jag vill, att vädret är okej  och att allt bara faller sig som jag vill. Skulle vädret säga stop är det väl bara att krypa ner i sängen med HP och läsa bort tiden och det skulle ju inte heller vara så fel.

Ni tänker jag lagamatstrejka så det får B ägna sig åt medan jag går och klämmer igång lite Deus Ex!

moahahaha!

Av Pernilla - 17 maj 2012 23:50


Trodde på allvar att det skulle bli strömavbrott tidigare idag när jag satt vid köksbordet och lamporna blinkade till två gånger.. men icke sa nicke.

Ligger i skrivande stund i sängen efter att ha läst nästan 100 sidor i ett svep ur femte HP boken. Höll på att skratta mig fördärvad många gånger under de första 50 sidorna. UGGLOR! ^^ Tänk att morbror Vernon kan vara så festlig när han vill!


Har idag tryckt i mig en hel 70% chokladkaka med apselinsmak bara för att jag ville eller egentligen för att jag måste. Har vart sugen på en massa onyttigt de senaste dagarna och smådrömmer lite om en efterrätt vi fick hos svärmor förra sommaren. Banan i ugn som man snittat upp och stoppat in några rutor mörk choklad i som sedan serveras med en kula vaniljglass. Tror jag måste övertala B om att göra det när han förhoppningsvis kommer tillbaka i morgon kväll. Suuuugen.

Annars har jag skött mig rätt bra och bara ätit nyttigt i LCHF anda.

Tror mitt sug till största del berott på lågt blodsocker.. när jag blir hungrig eller när det är dags för mat så vill jag stoppa i mig typ allt jag kommer åt. Vet inte riktigt hur jag ska lösa det..


Dagen på jobbet har iaf gåt bra och smidigt, i morgon börjar jag inte förrän 12 så om jag vill/känner för det kan jag ta en redig sovmorgon. Funderar redan på vad det ska bli till frukost, främst för att magen börjar knorra lite hungrigt nu så jag får nog gå och stoppa i mig den sista hamburgaren med en massa ost och en liiiiten klick dressing. mihihi.


Mja äta och sedan läsa lite mer tror jag minsann!


Tjiiing!

Av Pernilla - 17 maj 2012 09:27


Ja då var det dax att häva sig upp och kasta sig in i duschen för nu står jobb på chemat igen.

Fick lite sovmorgon iaf då jag inte börjar förrän 11 idag.

B kom hit med tidiga bussen igår och vi hade mysigt och gjorde god mat (köttfärsstråganoff med blomkålsris) och sedan spelade vi lite tv-spel tillsammans, kramades och bara pratade.

Igårkväll vid 22.00 ungefär satt vi och pratade, det var snart dax att gå och lägga sig då han skulle upp tidigt med bussen och vi diskuterade hur jag jobbade de närmsta dagarna varpå jag säger något i stil med "i morgon är det ju röd dag" och med det ville jag antagligen säga att jag kommer få mer OB. Han flyger upp ur fåtöljen och skriker "F****!" och flyger på datorn och börjar knappa. Jag studsar till och blir lite förskräckt för han varken skriker eller svär i vanliga fall.

Det går ingen buss för att det är röd dag och han börjar jobba kl 9.

Hahaha! Tänk om jag inte sagt något, om vi inte kommit på det förrän idag?! Så det blev lite panik och en trött svärmor kom och hämtade honom ungefär vid 23.00 så jag blev ensam inatt iaf. Snacka om att bli snuvad på konfekten!


Nej duschen var det! Magen knorrar också så här har jag inte tid att ligga längre! ;P

Av Pernilla - 16 maj 2012 10:29


Det var så fint när jag klev upp och nu blev det grått med kallare vindar igen.. kanske de blåser bort så att solen ånyo tittar fram?


Sitter vid köksbordet just nu med huvudvärk vilket kanske betyder att jag behöver äta lite frukost eller så blir det ett riktigt skitväder inom en snar framtid. Jag hoppas på det tidigare.

Har bara hunnit diska än så länge idag och planerar att inte göra ett jävla skit mer än vad som behövs. Blev ingen liten tripp med Emma heller då B kommer med tidiga bussen. ^^ Miiih, kramas. <3


Tror jag ska slå ner arslet i fåtöljen nu och spela lite Deus Ex - Human revolution.


Hejsvej på dej!




Av Pernilla - 15 maj 2012 10:34


Ooh så härligt! Tycker väl att vädret kan vara lite bättre nu när jag väl är ledig men.. vad är väl en bal på slottet?

Chefen ringde och väckte mig på min sovmorgon och det enda jag kunde tänka var "ånej måste jag jobba idag också.. åtta dagar på rad.." men se så var det inte.! (för jag hade ju såklart sagt ja om det var så)

Hon undrade om jag ville ta lördagen då en kolleg blivit sjuk och självklart gör jag det. Hon sa då också samtidigt att hon kunde plocka bort mig på onsdag eller torsdag om jag ville (eftersom att jag jobbat så otroligt mkt antar jag) så då blev jag ledig i morgon också. Behövdes. Det räcker inte med 1 dags ledighet när man jobbat sådär intensivt.

Så i morgon kanske det kan bli en liten utflykt med Emma om hon inte ändrat sig vill säga. ^^

Måste ju köpa en ny fink fortfarande.. den stackars pickisen är fortfarande ensam då hans tdigare brud gått över till den finare hannen.. -.-'


Har redan hunnit med att bädda rent sängen och kört igång en tvättmaskin, blir nog lite disk också senare men just nu vill jag bara vara. Så skönt att inte ha någon tid att passa och till frukost blir det nog överblivna hamburgare från igår med myyycket ost!


 

Kycklingsallad som vi åt igår innan jobbet.

Ser lite picknick ut sådär, mysigt!


Av Pernilla - 15 maj 2012 01:27


Har legat och tittat på McLeods daughters ända sedan jag kom hem från varuplockningen och nu kom avsnittet jag gruvat mig för.. "The road home".

Har man hängt med i serien ända från början så kan man inte annat än älska "Brick". Jag kommer ihåg första gången jag såg det här avsnittet, mest för att jag grinade och grinade och grinade.

Det blev såklart inte annorlunda den här gången heller och när jag såg mig i spegeln för en liten stund sedan var ögonen alldeles röda och svullna. Usch usch usch.

Det är såå hemskt! =,(


Borde väl kanske sova nu.. hoppas på finare väder i morgon så att jag kanske kan vara ute och riva lite i landen.


Hörs!

Av Pernilla - 14 maj 2012 10:00


Alltså vad är det här för väder egentligen? Vi är ju snart i mitten av Maj och det ser fortfarande ut såhär ute. Inte ok.!

Satt här nyss och fantiserade om lönen som kommer nästa gång medan jag tittade på björkarna som niger i vinden och fiskmåsarna som cirkulerar ovanför grannens tak. Hoppas och hoppas att den är så pass stor att jag kan köpa en utegrupp till altanen, det börjar bli dags nu för när vädret väl är fint så vill jag ju inte sitta inne och vare sig äta eller läsa..

Sen vill jag så gärna åka till Stackmora och köpta lite perenner att sätta ner i landet på framsidan under fönstret, plus att jag vill sätta ner några fina blommor i lådan som sitter ovanför.


Idag har jag gärna varit hemma och fantiserat ist för att jobba (sjunde dagen på rad nu..) men om jag vill ha den där lönen så stor som bara möjligt är det bäst att jobba iaf.

Huvudet börjar bli ganska trött nu och jag skulle nog behöva vara ledig några dagar på rad innan jag jobbar sen igen men det blir bara ledig tisdag för sen är det jobb igen i 3 dagar. Blir fint! Löööön. ^^


Hade tänkt att jag skulle försöka gräva ur landet lite nu idag innan jag börjar med de planerna ser ut att gå i stöpet.. Jäkla väder! Vet inte riktigt vad de tidigare hyresgästerna haft för sig med landen då det på framsidan är nästintill igenväxt av gräs.. Måste gräva ur hela och sedan köpa lite planteringsjord nere på arbetet och fylla på innan jag kan sätta något där. På baksidan ser det också hemskt ut men där har jag iaf börjat slita bort lite grejer. Där växte det t.o.m småtallar! Hoppas att vädret blir någorlunda sen när jag blir ledig några dagar så att jag kan påta runt lite i landen. Önskar också att jag hade en liten plätt där jag kunde odla tomater och örter också.. hade vart nice.


Men nu har jag inte tid att sitta här längre, måste äta lite frukost och sedan städa ihop lite medan jag övertalar B om att diska, igen. ^^


Bye bye then!



Av Pernilla - 13 maj 2012 10:50


Det är verkligen obetalbart att få slappna av och sova så länge man bara orkar när det går.

Jag vaknade självklart 4.20 av att jag höll på att sträcka benet och efter det trodde jag faktiskt inte att jag skulle kunna sova mer.. Men det lyckades jag iaf med men hann vakna ett par gånger till och fundera över vad klockan kunde vara. Sov iaf klart till 9.40 ungefär och nu sitter jag på en köksstol och tittar på medan min fina B steker ägg, till mig. ^^


Så nu ska jag stuffa mitt face!


Later!

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12 13
14 15 16 17
18
19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards