Alla inlägg under februari 2012

Av Pernilla - 20 februari 2012 22:56


Jösses vilka crawings jag fick efter sommar och sol!

Jag riktigt läääängtar!

Och om jag tittar ut genom fönstret så är det ju bara mörk och kallt och snö i drivor.

Sommare känns så oändligt lågt borta så jag tycker att vi gör det bästa av situationen och lyser upp kvällen med lite sommarbilder!


 

Linda sitter och plinkar på guran ute på Emmas gräsmatta från förra sommaren när jag var inneboende där.


Stranddag i Sessvik med fina vänner, Maja med sin badring.



   

Grå, första och hittils enda sommaren i voljären för två somrar sedan..


Huumm..

Av Pernilla - 20 februari 2012 13:40


Inatt blev jag tvungen att häva mig ur sängen två ggr pga igenkorkad näsa, sista gången var vid kl 4 och efter det hade jag jättesvårt att somna om. Så jag blev sittande vid fejjan en stund innan jag började frysa och kröp ner under täcket igen.

Tror kanske att jag lyckades drömma en mardröm också för där emellanåt fick jag lov att föreställa mig en massa läskiga gubbar från tidigare sedda skräckfilmer.. -.-'

Skräckfilm måste ju räknas som en hälsofara? ;P

Fick iaf sova ut och gick inte ur sängen förrän 10.30 och det var så värt!

Frukost och sen tog jag tag i rövarkulan och började städa, efter flera heldagar med jobb såg det lite ut som ett kaos och nu sitter jag vid köksbordet ensam igen då B nyss lämnat mig och trycker i mig lite chokladglass. Blev så genomvarm när jag städade att jag fick lov att öppna altandörren och släppa in lite luft. Plusgrader ute idag igen. Tummenupp!


På fredag kommer B föhoppningsvis tillbaka med 42 tummaren, han ska köpa en ny så jag ska få ha den! ^^

Plus tvspelet och lite annat smått o gott. På torsdagen fixar förhoppningsvis jag o Emma kruxet med soffan också. Fett nice.

Sen ska stolarna bara hit och så är jag nog redo att ta emot riktigt besök. :D Ja hyllorna ska också upp och det ska fluffas upp lite med småsaker men sen så! Ångrar verkligen att jag inte slog till på den där runda mattan jag och Emma såg när vi var iväg.. Jävlar!


Usch hatar att vara sjuk!


Av Pernilla - 19 februari 2012 20:02


Jag är mycket medveten om att det varit väldigt tomt på inlägg den senaste tiden.. senast idag fick jag en utskällning av Emma pga bristen. ;P

Men sanningen är den att det inte finns så mycket att berätta.. jag har inte gjort annat än att jobba.. 


Skulle jobba i morgon men förkylningen är tillbaka så jag jobbar förmodligen på onsdag ist.

Annars kan vi ju prata om vädret och alla plusgrader som var idag! Helt fantastiskt! Har för mig att mätaren stod på +3 grader innan jag gick ner till jobbet idag.

Takdropp och klarblå himlar har varit efterlängtade!



 


Nu är min föhoppning att jag ska lyckas sova bort denhär skiten så att jag kan bli riktigt frisk nångång! Och komma igång med LCHF igen, på riktigt.

Nu blire mat snart så jag har inte tid att ligga här mer. :P


 

Av Pernilla - 19 februari 2012 11:28


Fy fan.

Jag har blivit förkyld igen och jobbar i dag min femte dag av sex. Men det blir nog att byta bort måndagen till mammas onsdag om T går med på det. Jag är så trött och slut just nu och förkylningen som kommit tillbaka hjälper ju inte..


tror jag går å självdör lite innan jag ska ner på jobbet..

Av Pernilla - 15 februari 2012 22:43


Riiiiktigt trött nu..

Började jobba 15.30 idag och ingen från Östlunds har varit förbi.. -.-' Folk säger att jag inte borde bli förvånad men jag vill ju tro bra om folk. ^^

Eftersom att jag började så pass sent idag har det funnit tid till en massa skoj och jag spenderade större delen av tiden med att läsa en gammal "dagbok" från 2005. Jisses.

Så mycket som man hade glömt.. DET ÄR JU FÖR FAN 7 ÅR SEDAN! :O

Det var otroligt mycket fjant och sådär men man var ju upp över öronen förälskad då också. Jag hade skrivit saker som fick mig att bli generad inför mig själv! Jösses. >_^


När jag slutade kom iaf Jonathan ner och hämtade mig och så åkte vi först en sväng till lägenheten så att jag fick titta till fåglarna och de satt säkert i buren. De är så duktiga att jag måste skryta lite över dem! ;P

Jag öppnar buren på morgonen när jag går upp och de hoppar ut själva, sen när klockan närmar sig 16.30-17.00 och det börjar skymma lite så hoppar de in själva igen inför natten. Jag känner mig lite som en stolt fotbollsmamma. ^^ Mina små fjun!

Iaf så blev det en korvburgare med kladd innan vi fikade och åt prinsessbakelser och kakor, bullra och daimtårta. Lilla mamman fyller faktiskt 47 år idag! Tjohooo!


Hoppade upp på vågen alldeles nyss också och förväntade mig att jag skulle ha gått upp allt som jag lyckats gå ner, men även med magen full av diverse snusk och med de senaste dagarnas konsumerande av bullar och rulltårtor, godis och allt sånt man inte ska äta så hade jag inte gått upp nåt alls.. hur fan gick det till? Eller så hade jag gått ner lite mer men har gått upp det så att jag hamnade på vikten som jag fick när jag vägde mig sist.. krångligt? Jaja.


Jag vill f.ö ha barn nu. Jag känner mig klar. Jag är redo.

Av Pernilla - 15 februari 2012 10:41


Blöh, jag har sovit som ett as från ungefär 6.30 i morse och gav upp vid 9 nångång.

Östlunds ska komma hit och byta ut lite grejjer och jag har ingen aning när de kommer..

Det kan bli närsomhelst så jag vet inte ens om jag vågar hoppa in i duschen.. -.-

Nejmen lite frukost kanske?


 

Av Pernilla - 14 februari 2012 21:54


 

Romantik i min ensamhet.

Jag har ju iaf Patch. ^^

Av Pernilla - 14 februari 2012 11:16


Igår kom jag inte ur sängen förrän 10.30 minst, B förstör min dygnsrytm.

Lite efter 14 kom mamma för ännu en promenad och vi begav oss till närmsta grannen med hund igen för att se om de var hemma denna gång. Resultatet blev det samma som dagen innan och vi gick bort till Emma istället och lånade Rocky.

Sen tog vi honom på 1 o 1/2 timmes promenad runt på tappudden och vidare mot Näset.

Så sköönt! Solen var ju inte framme men graderna var ändå behagliga. Skorna var onda på fötterna ist å den ena klämde på utsidan av foten medan den andra gjorde skavsår på den andras häl. -.-'

Efter att vi lämnat tillbaka hunden gick vi tillbaka hit och fikade lite gobulle innan mamma tog sparken och sparkade hemåt igen.


Resten av dagen spenderades i sängen där vi kikade på Grim och Supernatural som vi missat.



Idag däremot vaknade jag redan innan 7 när B skulle med bussen tillbaka till Mora och jobbet. Trodde inte att jag skulle kunna somna om för jag kände mig klarvaken men lyckades iaf och vaknade igen till innan 10. Då gick jag upp direkt och diskade, sen dammsög jag alla golven och torkade dem. Sen blev det yoghurt med hallonfrukost och nu ligger jag här och lyssnar på musik.

Alla hjärtansdag spenderar jag ensam.. Funderar på att promenera ner på Näcken sen och kanske handla nåt lite lyxigare som jag kan klämma i mig ikväll. Men vet inte riktigt vad det skulle vara.. Har ju varken fått chokladask eller blommor av karlsloken ;P

Fick däremot ett salt och pepparkar när han kom som föreställer två spöken som kramas. ^^ Kanske ska anta att det är min alla hjärtansdag present?
Ska ut och slänga lite skit sen också men sen vet jag inte vad mer jag ska syssla med idag.. har iofs både VD och Fringe att se och Silence att läsa. ^^ hihi.


hejsvej

Skapa flashcards