Alla inlägg under januari 2012

Av Pernilla - 7 januari 2012 00:03


Hemma igen och det känns så skönt!

I morgon kör vi! LCHF ftw! ser redan framemot frukosten ^^

Av Pernilla - 5 januari 2012 23:16


Satt precis och läste lite om LCHF och kollade en massa recept och känner mig otroligt taggad! Det här kommer bli så kul! Längtar tills jag kommer hem för på måndag kör vi! Det betyder ju att jag har en hel helg på mig för dåligheter men jag tror inte att jag har nån lust med det.. Har inte ätit en godis eller ätit/druckit ngt med socker sen jag kom hit.

Sockerberoende, finns inte mycket som är värre känner jag..


Idag har jag jobbat som fan och i morgon jobbar jag kortdag och sedan blir det Mora. Känns nice.

Handla på rasten och sedan står det inte på!


Är så otroligt stel idag! :O Som en gammal fosil ungefär, kan jag tänka mig..


Smell ya later!

Av Pernilla - 4 januari 2012 20:33


Det har varit en bra dag idag, har känt mig riktigt glad av någon konstig anledning.. Kanske för att vara tillbaka på jobbet igen?

Började 16.00 och det var så lite varor idag att vi blev klara kl 20.00 Skön promenad till Tillhed och nu sitter jag här, men magen är hungrig och vem är jag att neka den lite mat? :P

Av Pernilla - 4 januari 2012 00:00


Jag blir förmodligen bara kvar här till på fredagkväll när jag slutat 19.30, en av kollegorna ville byta helg med mig vilket betyder att om det blir godkänt av chefen så är jag ledig lör-sön och jobbar de dagarna nästa gång jag jobbar (helgen om två veckor vill säga). Niize.

Min fina lillebror Jonathan frågade tidigare ikväll om jag ville ha skjuts hem till Mora i helgen, innan han ens visste om att jag nog blir ledig. <3

Braaaa! ¨Så nu är han paxad på fredag som min chaufför! :D


Då blir det LCHF-diet för hela slanten! Plus en massa motionerande!


Hejsvej

Av Pernilla - 3 januari 2012 09:05


God morgon!

Måste säga att det känns förvånansvärt bra att vara uppe tidigt för en gångs skull. 

Har precis intagit lite frukost och ska väl nu mest vänta på att klockan ska bli halv så att jag kan knata ut till bussen. Idag åker jag nämligen tillbaka till Furudal för lite jobb, eller inte så lite heller. 5 dagar för att vara exakt. 


Har sovit som ett arsel inatt.. går inge bra å sova bredvid B just nu.. han bara snarkar å trängs. Tror inte det finns ett ställe som jag inte har ont på idag.. -.-

Vet inte vad jag ska göra resten av dagen men om väskan inte känns så himlans tung så kanske jag hoppar av på Näcken innan jag rör mig mot Tillhed.


hejhopp



Av Pernilla - 2 januari 2012 13:30


Jamen året börjar ju ganska bra måste jag säga!

Kl 10,03 ringermin lilla pappa och säger att jag fått ett jobberbjudande, var var var?! udrar såklart jag och han berättar att några kompisar till honom behöver en städare 3h/vecka för att städa. (arbetsplatsen antar jag.)

Där sket det sig ju på en gång.. Det kommer krocka med mitt befintliga jobb helt klart. 

Och hur smickrad jag än känner mig så kan jag såklart inte tacka ja. Det tog mig 1 timme att samla ihop modet att ens ringa... varför? 

För att jag är en sån där som inte vill göra folk besvikna och då tänker jag främst på min pappa.. Jag är en sån där som måste vara alla till lags, jag har hela världens lycka på mina axlar. Lite så känns det ungefär.. Varför är det en sådan press mig? Varför lägger jag en sådan press på mig själv? Jag vill inte behöva leva upp till allas förväntningar och varför bryr jag mig så mkt? Jaa jag vet faktiskt inte. 

Valet är ju mitt men jag kan inte låta bli att föreställa mig besvikelsen i pappas röst sen när han ringer och undrar hur det gick.. 


VARFÖR BRYR JAG MIG SÅ OTROLIGT MKT!?


Sen blev ju dock dagen lite bättre när jag och B låg i sängen och försökte komma på barnvisor som vi ska sjunga för de framtida barnen.


P- Men imsevimse spindel och blinka lilla stjärna kan du väl!?

B- *Imse vimse spidel...* börjar han sjunga till blinka llla stjärna melodin. 

Jag höll på att avlida av skratt för han fattade ju såklart inte att han gjorde det till en början. ^^

B <3


 

Av Pernilla - 1 januari 2012 21:14


Ja vad ska man säga som inte redan sagt ett flertal ggr?


Det känns iaf toppen att det är ett nytt år, nya möjligheter och nya mål. Det känns som om livet på nåt sätt blivit ett oskrivet vitt blad att fylla och det känns bra.

Jag har så stora förväntningar och förhoppningar på det här året och jag vill tro att allting ska falla på plats och bli bra. För att jag förtjänar att ha det bra, jag förtjänar att få allt jag drömmer om och vill ha och jag ska ha det. Jag vill ta alla möjligheter jag ser till att bygga ut och utvecklas. Det är dags att vara lite handelskraftig och det försa steget blir nog att prata med Östlunds om en lägenhet, om den fortfarande finns kvar och är tillgänglig vill säga så att ingen annan redan hunnit dit och paxat den. Det hoppas jag innerligt att ingen gjort!

För på tisdag ska jag till Furudal och sen jobbar jag ons-sön och därimellan borde jag träffa på honom, Furudal är ju inte särskilt stort måste jag säga.. :P

Sen tar jag bitarna som de faller.


Jag känner i hela kroppen att det kommer bli ett utvecklande år för mig. Det kanske är det här året jag vet precis vem jag är och vad jag vill ha ut av livet.


Jag har f.ö redan börjat kolla upp distansutbildningar inom genusvetenskap och till hösten startar det igen i Luleå. Det står iaf webbaserade lektioner med 0 obligatoriska träffar. Ganska lovande måste jag säga.


 

Vinäs.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards