Alla inlägg under januari 2012

Av Pernilla - 12 januari 2012 00:07


The Stig Helmer story.. ja vad ska jag säga.. Det sämsta inom svensk film som jag har sett? De gamla är hundra gånger bättre och roligare! I dem finns det ändå en slags myskänsla, det här var ju bara dåligt.


Har f.ö kommit på vad jag vill tatuera nu också ^^

Får se om jag vågar mig ner till Red Hot Tattoo någon dag och boka en tid. :P


Blir nog sova nu för i morgon ska jag vara på telefonen igen och ringa Östlunds!


Hejsvej

Av Pernilla - 11 januari 2012 14:49


Idag var dagen jag skulle göra det, jag hade modet och då är det ingen som svarar. Tror jag har ringt mellan 4-5 ggr under större delen av dagen.. är det tacken det? ;P

Jag trodde att det fanns någon på kontoret hela tiden men det kan det då rakt inte göra.. O.o

Det fans inte ens en telefonsvarare så att jag kunde lämna namn och nummer, dåligt. 


Mellan alla gångerna jag ringt har det funnits tid till att städa (såklart, vad annars), har plockat lite och dammsugit samt torkat fågelbajs och tagit ner två ljusstakar från väggen där den ena glascylindern blivit demolerad av en liten elefant-undulat vid namn Cleo. 


Sen har jag färgat håret i dark chokolade brown, men det ser fortfarande ganska svart ut tycker jag.. hoppas det blir bättre när det torkat riktigt och i värsta fall efter några shamponeringar. Hade ju bestämt mig för att sluta färga håret helt men utväxten och den kvarvarande färgen såg hemska ut tillsammans så det blir nog bättre när håret är brunt och växer ut. Sen är det nog färdigfärgat de närmaste åren. 


B håller på och gör LCHF- lasagne som ska bli spännande att smaka. ^^ 

Man gör "pastan" på massor av ägg, färskost och fiberhusk. Hoppas det blir bra. Kan inte säga att jag saknar pasta jättemkt men om det inte är gott blir jag nog besviken. Den varma chokladen var ju en riktig downer.. -.-'


Vid kl 18 blire bio med Sandra. :D



 

Av Pernilla - 10 januari 2012 20:07


Skickade ju som bekant ett mail till Östlunds idag med en fråga om en lägenhet jag fått nys om som ska bli ledig snart. Mamma ringde nyss och sa att T hade varit in på affärn när hon jobbade och hon hade frågat om han hade fått mail av mig. Det hade han tydligen inte sett än då men hon berätta iaf för honom vad de gällde och vilken lägenhet det gällde. Så i morgon ska jag ringa för han sa "Säg åt henne att slå en pling så ska vi nog ordna det där!" Det tänker jag ta som att den nääästan garanterat är min om jag vill ha den! :D
Okej man ska väl inte hoppas för mkt nu men jag kan inte låta bli!


Tjooooooooo!

Av Pernilla - 10 januari 2012 18:03


Lyssnar lite på Refreshments och svänger med! :D Man blir så glad av den musiken!


Kom hem för någon timme sedan efter shopping med Sandra och är nu mer sugen än någonsin på att tatuera mig! Trevligt att komma in på Red hot tattoo och se tatuerade kroppar! Mumma!

Då är vi ju åter vid problemet på vad det ska bli och vart det ska sitta.. Eftersom att jag förväntar mig att gå ner massor och åter massor (överdrift) i vikt så kanske det inte är någon bra idé att göra nåt stort.. Det kommer väl inte se riktigt klokt ut sen då?

Drömmen är ju en sleeve sen när jag lyckats tappa många kilon.

Så det kanske vore en idé att göra något på ena vaden.. men vad? vad vad vad?


Kanske lika bra att höra med chefen nere på affärn innan jag gör något på armarna vad de anser om tatueringar på sina anställda. Vill ju inte gärna bli av med jobbet bara för att jag tatuerar mig. (nu tänker jag på synliga ställen, vi har kortärmade arbetströjor tex)

Inte för att jag tycker det ska ha någon betydelse, tatueringar är ju så vanligt nu för tiden och jag har ju inte direkt tänkt göra någon gängsymbol eller nåt. :P haha.


Annars då.. Ja finksen har fått vara ute och sträcka på små vingarna både idag och igår, har städat hos dem men det fans inga insekter på Magazinet idag så de får nöja sig med döda torkade i insektsfodret ist. Kan ju tänka mig att det är roligare att få jaga något som lever.


Nej nu ska jag nog forska i vad jag kan tänkas tatuera på vaden!


Tjing!


 



Av Pernilla - 10 januari 2012 12:02


Nu har jag mailat Östlunds om lägenheten jag skulle vilja titta på. Borde väl egentligen ha ringt men är både bekväm och lite fegis så mail kändes som ett bra alternativ. Tror jag stressar upp mig för mycket för att kunna ringa och jag vet att jag tidigare skrev att jag skulle ändra på mig i år och inte vara en fegis m,en jag tänkte mjukstarta lite bara. Jag ringde ju faktiskt och tackade nej till jobbet jag blev erbjuden och det tog väldigt mycket av mig. Så den här gången var jag värd att fega lite. :P


Ska snart gå och titta vad det finns för frukost och sen ska jag vänta tills klockan bli efter 14 då Sandra kommer och hämtar mig för vi sedan ska ner på stan och hälsa på en av de lokala tatuerarna Skogs. ^^ Mihihi. 


Efter det blire förmodligen Noret och lite handling, var så längesen jag var på Magazinet att ett besök dit nog är högst nödvändigt.


EMMA! Jag vill åka till Ikea eller nåt med dej! :D Och köpa julklapp till mig själv. 


FRUKOST! Hejsvej


 

Emma

Av Pernilla - 9 januari 2012 15:53


Jag håller på att bli galen av sockersuget!

Allt jag ser är choklad, allt jag känner är choklad, allt jag vill ha är choklad! Att få stoppa suget och säga att jag skiter i om jag är tjock eller inte! CHOKLAD! Jag skulle kunna stoppa i mig hur många 200 grammare som helst känner jag helt spontant sådär.. Jag blir galen.


Jag vill bara att det ska försvinna, lämna mig ifred och sluta plåga mig. Jag vill vara fri!


 


Känner mig lite som Homer Simpson för tillfället..


 

Mmmmmm... choklad... *grrrraaauuuul*

Av Pernilla - 8 januari 2012 12:55


Vaknade på tok för sent idag och kände att kroppen var alldeles upp fuckad så jag tog med mig soppåsen och slängde den innan jag tog en promenad runt byn på 25 minuter. -4,6 grader och alldeles grått.


 


Kom tillbaka 25 minuter senare och gjorde iordning brunch som idag blev turkisk yoghurt med hallon och en liten frukostkorv + ett glas mjölk.


Idag blir det nog inte många knop, härligt med en lugnt söndag. Blir nog bara städa hos fåglarna, B får diska och sen plocka och dammsuga lite. Resten av tiden spenderas nog på soffan till någon bra film. Myyys.


Brunch: Turkisk yoghurt med hallon, en frukostkorv och ett glas mjölk.

Middag: Lövbiff med beasås och kokta grönsaker. (broccoli och blomkål)


Gårdagens middag smakade riktigt bra! Stekta kycklingfileér som man lade uppepå varandra med ost och några baconslices plus en egengjord sås/dressing till liten mangoldsallad.


 


Blev rätt dålig i magen igår.. tror inte min mage tycker om att äta så mycket fett så om det inte blir bättre får jag nog dra ner lite på fettet och köra mammas sätt ist. Typ samma men ändå inte. Påse till frukost, lunch sallad med en köttbit, middag sallad med en köttbit. Får se.

Magen kanske måste vänja sig?


Smell ya later!

Av Pernilla - 7 januari 2012 16:28


Vi körde igång idag iaf!


Frukost: tre ägg med majonäs och en burk makrill i tomatsås.


Lunch: En rejäl bit kallrökt lax, två ägg och en blandning gjord på rom/kaviar och turkisk yoghurt som klickades på de delade äggen.


Middag: Har inte kommit hit än men det ser ut som att det blir kycklingfiléer med bacon, ost och en god sås. Plus nåt salladsblad och nån gurkstav.


Det känns skönt att äntligen ha börjat och jag måste säga att det känns super att jag inte känt mig hungrig en enda gång idag! Med allt fett och protein så blir man inte hungrig på en riktigt lång stund. Jag höll mig mätt på frukosten i flera timmar och när jag åt lunchen så var jag egentligen inte ens hungrig. Det känns lite mer som ett sug i magen, ungefär som när man kommit i ketos när man äter påsar. Jätteskönt! Däremot tänker jag mycket på mat ist.. :P Och gör mig själv sugen på så sätt. Så jag skulle antagligen kunna äta mycket mer än vad jag gör men eftersom att man blir så mätt av allt man äter så behöver jag inte det! Jag vill, men behöver inte. Läntar och längtar tills sockersuget försvinner för det är det jobbigaste. Går inte många sekunder emellan då jag tänker på all mumsig choklad som finns några kilometer bort på närmsta mack eller affär.. Okej inte tänka på det nåt mer nu.. 


B är på kalas hos sin farfar en stund och jag har lyckats ta mig tiden att plöja igenom en massa serier som har börjat igen efter allt julstök. Senaste Greys anatomy var inte att leka med ska jag säga.. tårkanalerna på heeelt öppna.. ojoj.


Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. får se vad jag kan hitta på..



 


Finaste katten <3

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards