Direktlänk till inlägg 8 november 2011

skrivlust.

Av Pernilla - 8 november 2011 18:55


Sjutusan vilken skrivlust jag haft de tre senaste dagarna, det har bara sprutat ord och meningar ur mig! Känns så skönt!

Har börjat på något nytt som jag aldrig skrivit om förut så det kanske är därför.. ?

Det känns lite som om jag hämtar inspiration från allt jag ser och hör.. det är lite märkligt för så har det inte varit förut riktigt. Inte på samma sätt iaf. Jag ser möjligheter i allt som sedan kommer ut på tangentbordet. Jag behöver fortfarande bli bättre på att fylla ut mina texter men det tänker jag inte oroa mig för just nu, nu tänker jag bara skriva så länge jag har flowet.


Så förutom att jag skrivit har jag inte gjort så mkt annat.. det har blivit lite mat också såklart men jag har inte haft någon vidare matlust de senaste dagarna.. det kommer ingen hunger.

Jag vill bara in i min fantasivärld där inget gör ont och där inget är komplicerat eller jobbigt.

Där är så skönt att kunna släppa allt annat och bara komma in där, där allting kan vara precis som man vill ha det.


Byrån är f.ö färdigmålad (tror jag..) men jag måste fortfarande ta mig till ÖB och köpa en ny knopp innan det blir några bilder. Så typiskt mig att tappa bort en jäkla skruv. Fattar inte vart den kan ha tagit vägen.. jag lät den ligga uppepå byrån i sin lilla plastpåse men sen när jag skulle ha den var den spårlöst borta.! Jag måste ju ha råkat slänga den eller nåt. Knoppjävel.


Väskan är packad och i morgon drar jag till Furudal igen, jobbar tors-söndag så det blir en liten slant iaf.

Usch.

Vill inte åka ifrån B alls. Skulle hellre stanna här med honom och få betalt iaf. Men nänä.Gaaaaaammal bild på B. Sista året i gymnasiet kanske?  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pernilla - Tisdag 26 feb 08:27

  Efter 8 år på bloggplatsen har jag bestämt mig för att byta bloggportal till blogg.se Det beror mest på att bloggplatsen fortfarande använder sig av flash och att datorerna hemma har blivit lite för moderna för adobe. :P   Så nu kommer jag ...

Av Pernilla - Söndag 24 feb 15:36

Long time no see. Jag vet inte ens vad jag vill med det här längre eller hur jag egentligen tänker om det men jag försöker en gång till och kanske att det blir väldigt sporadiskt eller att jag kanske lyckas hitta gnistan igen så att det blir lite m...

Av Pernilla - 5 september 2017 16:19

Islänningen Kalle.       TInkern/Irish coben Annie.           Annie med dottern Vilja.       Ursöta lilla Vilja.           Vilja och Caroline.      ...

Av Pernilla - 7 juni 2017 21:03

       

Av Pernilla - 9 december 2016 17:36

                 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se