Alla inlägg under oktober 2011

Av Pernilla - 6 oktober 2011 21:46


Har absolut ingen aning om vad jag vill skriva om här.. NADA.

Känns som om jag inte skrivit nåt här på riktigt länge fast att det bara är ngn dag sen.


Jaja here it goes.

Har funderat ett tag och pratat med B och förhoppningsvis när jag kommer tillbaka till Mora efter nästa vecka ska vi tömma hallen, riva ner alla tapeter och måla. Måla av glatta livet. Jag har bestämt att det blir en grå färg på väggarna, inte mörk men inte heller ljus och blir det bra så ska vi göra samma sak med tv-rummet. Där kommer det bli jobbigare eftersom att det är så förbaskat mycket saker där, men det är väl bara att samla ihop det till en stor hög i mitten av rummet och sätta igång.? Färgen i tv-rummet blir nog också grå fast några nyanser mörkare än den som är tänkt i hallen. Inbillar mig att lägenheten kommer bli en helhet på nå vis. köket vet jag inte än.. kan man ha grått där också eller blir det VÄLDIGT mkt grått då? O.o

Samt att jag vill måla dörrarna vita så att de passar in. Men det är nog bäst att höra med hyresvärden först om det skulle vara okej.


Sen har jag en ful liten byrå som skulle vilja ha en uppiffning också med lite färg och nya knoppar till lådorna. Hmhm planer planer.


I morgon blire filmmys med Sandra, först drar vi iväg till affär och köper gott och sedan blir det en film som hette Unknown. Hoppas den är bra.

B jobbar natt hela helgen.. -_-' Tycker inte om det på helgerna.. Nog för att jag planerar att skriva hela nätterna men iaf.


På söndag kommer pappa och plockar upp mig efter att han lämnat av Fia hemma hos sig. Blir lite orolig när marginalen inte är mer än en timme mellan att bussen SKA landa i Furudal på måndag tills jag börjar kl 13. Tänk om det skulle bli nåt fel på bussen, tänkt om den skulle vara sen osv. Tänk om, tänk om. typiskt mig.


Nu blire kladdmuffins och mjölk.


Later suckers!

Av Pernilla - 5 oktober 2011 12:16


Har en lite pinsam bekännelse att göra.. ;D

Justin Biebers låt Baby går varm här hemma när jag är ensam.. tihi.

Vill påpeka att jag inte gillar honom alls annars men den här låten är så söt på nåt vis och jag får en sån otrolig skrivlust av den. Så jag ligger och lyssnar och lyssnar och orden bara flyger ut över tangenbordet. Betyder det att han är lite av min musa? ;P Han är så liten och pluttig och moderskänslorna spirar. haha. Jag vill ha sådana barn. ^^


Idag slutar B tidigt förengångsskull så det blir nog lite mys på chemat, efter att han diskat såklart. Måste börja funder på vad det ska bli för mat också.. Hmm.

Men nu ska jag skriva!


Tjillevippen!

Av Pernilla - 4 oktober 2011 14:07

Här ligger jag och livsnjuter.

Har haft lyx med frukostpizza av rästerna från igår och väntar på att House avsnittet ska bli klart så att jag kan glo lite på det.

Vädret är vansinnigt fint och jag tänker inte röra mig mer än tillräckligt idag.

Har redan hunnit städa ihop och plocka ihop en hel del, samt dammsugit lite. Väntar på att posten ska komma och hoppas på Ica-Maxi reklam så att jag kan  byta tidningar på golvet under fågelfönstret.

Disken är fortfarande kvar vilken B skulle ha tagit hand om nu på dagen innan jobb kl 15, men han fick ett samtal från en kollega och fick lov att börja tidigare. Känner att jag inte har den minsta lust att laga mat ens när det ser ut sådär i köket. Tänk vad skönt att ha en handgranat och kasta in där just nu, så vore ju problemet borta. Kanske lite jobbigt att förklara för hyresvärden varför halva köket är bortblåst men ääh! Det är det nog värt!


 

Av Pernilla - 3 oktober 2011 18:53

Nu är de nya hönorna installerade i karet sen ett par timmar tillbaka. Det har gått rätt okej än så länge, sånna här fåglar har en benägenhet att kunna bli elaka på varandra och skräckhistorier som jag har hört har slutat i dödsfall. Direkt de damp ner i halmen var såklart alla väldigt intresserade och efter en stund fick hönan som redan bodde här spel och började jaga runt de två nya, sedan gav hon sig på silvertuppen och jagade honom också. Hon rycker och ser allmänt blåst ut. :P


De nya hönorna gömmer sig bakom en av rötterna och har inte visat sig så mkt. Jag har hunnit se dem lite iaf och kan konstatera att båda är mkt fina. En är ljusbrun som den jag hade innan och den andra är möörkt chokladbrun. Jättefina!

Hoppas de lugnar ner sig om ett par dagar och funkar bra ihop, annars kan det bli lite jobbigt..


Jag har inte gjort så mkt annat.. har vart trött och legat på soffan mest. Tycker att B ska komma hem med pizza snart för jag är hungrig också..




Av Pernilla - 3 oktober 2011 12:30


Chefen ringde för ungefär en timme sen och frågade om jag var intresserad av att jobba 6 dagar nästa vecka. SJÄLVKLART JAG VILL HA ALLT! sjöng jag glatt överraskad och klottrade ner tiderna i lilla kalendern. TJOHOO!


Har hittills idag hunnit städa heela toaletten med allt vad det innebär. -_-' 

Tömt det lilla akvariet, ätit frukost, dammsugit lite grann och plockat samt tittat på SOA, Greys anatomy och vampire diaries. Nöjt. 

Diskbänken med alla disk tänker jag bojkotta, det kan B snällt ta hand om. 

Funderar på om jag borde stoppa i mig något snart för magen är lite hungrig samt titta på private practice innan klockan bli 14.10 och Sandra kommer och plockar upp mig. Åå det ska bli så kul! Åh åh åh!


 

Av Pernilla - 2 oktober 2011 23:11


Kan inte beskriva hur skönt det är att vara hemma hos sitt. Att kunna göra precis vad som faller en in.

Är ledig hela veckan men det betyder förvisso inte att jag kommer gå sysslo- lös. Det finns en hel del saker att ta tag i och göra något åt.

Det första kommer nog bli att fixa till och städa badrummet, det behöver verkligen en riktig genomkörare. Glas och plåtburkar behöver sorteras i soprummet, disken behöver tas om hand, golven behöver städas och torkas. Men innan allt det tråkiga kommer Sandra hit vid 14.10 tiden i morgon för då ska vi åka till Rättviksdjurhus och köpa två kinesiska dvärgvaktelhönor till de två tupparna och den ensamma hönan som redan finns här hemma. Ska bli så roligt! Hoppas verkligen att det kommer gå bra och att vi ska slippa bråk. Ska in på magazinet en snabbis också då och köpa mer halm så att jag kan städa innan hönorna ska ner i karet plus mjökmask och några syrsor om det finns på lager. Måste ju fjäska lite sådär i början. :P


Kan knappt vänta!


Har sedan jag skrev sist ätit mat och tittat på massa serier som jag missat när jag vart i Furudal. Bla. Simpsons, family guy, American dad och Supernatural. Sen provsåg vi en ny serie som handlar om människor som flyttar 85 miljoner år bakåt i tiden och bor med dinousarierna.. verkar inte så bra så det slopar vi från och med nu.

Blir nog snart att sova för B ska upp tidigt och jobba i morgon och jag har ju massor att göra så det är nog lika bra att jag gör detsamma.

Funderar på att kolla på en ny dator också snart.. Hmm..


 

Av Pernilla - 2 oktober 2011 17:15

Har för en stund sedan landat hemma i Mora hos alla grisarna igen efter ett snabbstopp hos farfar där det blev rester ala älggryta, vidare ner till Näcken där det blev handling, vidare till farmor och hälsa på och sedan Vinäs. 

Har haft huvudvärk sen vi stannade till i Skattungbyn för att titta till huset och den biter sig envist kvar. 

B är i skrivande stund inne i köket och fixar bandpasta med köttfärs medan jag sitter här och tar igen mig lite. 


Det är bra underbart att komma hem ibland. <3

Av Pernilla - 1 oktober 2011 18:05


Idag vid 12 tiden gjorde jag en hit and run och stack ifrån Emmas hus för att ta cykeln ner på Furudal, närmare bestämt ner till Näcken för att köpa en bukett blommor och ett ljus att tända hos gammelfarfar.

Möttes upp med pappa och Fia på näcken och sedan drog vi hem till farfar en sväng innan vi åkt hem till mamma för att plocka upp Jonas och sedan drog vi direkt till kyrkogården och tände ljus och satte lite blommor.

Åkte sedan ner till gravarna närmast kyrkan och satte också lite rosor hos Mimmi. <3


 

Efter det åkte vi tillbaka till farfar igen där det blev älggryta till middag och daimglass till efterrätt. Sedan blev det dags att skjutsa hem Jonas igen men innan blev det ännu en tur ner på 'Näcken för att köpa oboy. :P


 

Nu sitter vi hemma hos pappa vid en varsin dator och surfar. Till kvällen blir det chips och dipp till filmen Rango.


 

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8 9
10
11
12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards