Alla inlägg under oktober 2011

Av Pernilla - 20 oktober 2011 15:05

Vilket kringflackande det är på mig nu för tiden.

Nu har jag återigen kommit till Furudal och ligger nere på rummet i Emmas källare, kom hit en stund efter tolv efter avhopp på Näcken för att köpa lite proviant.

Blev soppa och två fryspizzor, vilka jag redan stoppat i mig. Senare blire nog soppa och bröd. ^^

Emma är såklart inte här, kär som hon är. Vet inte riktigt vad jag ska fördriva tiden med, har redan vart in och surfat tidigare plus läst en stund och tagit en tupplur. Är så förbenat trött!

Skulle vilja vara kvar i Mora nu och njuta ist för att ligga här själv och inte ha något att göra..


I morgon jobbar jag 10-19.30 och efter det blir det nog att åka till pappa och vara där och umgås med honom och syster innan jag förhoppningsvis får skjuts tillbaka till Mora på söndagen och stannar där till på onsdagen då jag återigen ska tillbaka hit och jobba 3 dagar. Ons-Tor-Fredag. Men då spenderar jag nog nätterna hos mamma.


Åååååå vad tråkigt jag haaaar..

Av Pernilla - 19 oktober 2011 21:00


      Fina lillasyster Fia. <3

   

Av Pernilla - 19 oktober 2011 15:54


Vinäs at last! 

Stod och väntade på bussen i Östanvik tillsammans med lillasyster men den kom aldrig så vi började gå sakta bortåt nästa hållplats och jag sa lite på skoj att bara för att vi går nu så kommer den komma! 

Fia ringer till farfar för att höra om han har lust att skjutsa ner oss på samhället och prevcis när hon pratar med honom och vi är precis på mitten mellan de två hållplatserna så kommer busshelvetet!  I knew it!

Farfar kom iaf 5 minuter senare och plockade upp oss och släppte av oss utanför Lottas där stammisarna satt på lunchrast. :P 


Beställde hamburgetallrik alá 150 gram och Fia en korvtallrik (?) med EN liten korvstackare på (wtf!? var inte det lite väl snålt?)

satt och pratade och åt och ungefär 13.15 ringer pappa och ska plocka upp Fia. -_-'

Så då knatade jag iväg till busshållsplatsen för att vänta i 30 minuter på bussen och nu sitter jag i soffan framför datorn. Har haft supertrevligt med syster och det känns skönt att vara hemma en natt och mysa innan jag tar 10.30 bussen härifrån igen och åker tillbaka mot Furudal. 


Nu blire pizza och mys! Helgen kommer tillbringas med syster och pappa. 


Tjo!


(kommer bilder lite senare! promise)

Av Pernilla - 18 oktober 2011 19:20


Sitter nu hemma hos pappa vid köksbordet tillsammans med lillasyster och surfar lite. Har tidigare vart hemma hos farfar och ätit lax- middag ^^ samt promenerat med hans hund. Tant Raja ni vet! :P


Efter ett snabbstopp på Näcken där jag löste in en trisslott från i påskas och köpte nyste numret av Nära plus lite frukost- attiraljer till morgondagen.

Har bestämt med syster att vi ska hoppa på en buss ner på samhället i morgon vid tolv för att antingen äta nere på Lottas eller fika på bageriet innan min buss till Mora går.

Min fina B har lovat att tvätta lite nu när jag inte är hemma så att jag har rena arbetskläder att jobba i när det blir dags.


Även fast det är trevligt att umgås med familjen en sväng så saknar jag Mora och B en skvätt. Var ju borta heeela förra veckan och jobbade så jag vill ta vara på varenda sekund med honom nu, har ju faktiskt ingen aning om hur jag kommer jobba nästa vecka. Det kanske inte ens är någon idé att jag åker ifrån Furudal på söndagen.. får se. Hoppas ju det iaf. Eller att jag jobbar typ mån-ons el torsdag så att jag får åka hem igen sen.


Gruva mig över att behöv fråga chefen om  det kommer bli mer jobb så att jag ska börja leta efter bostad i Furudal. Vill ju inte vara igel på Emma för alltid heller. Men samtidigt vill jag ju veta! Så jag får samla på mig lite mod och ringa. :P


Har tagit fina bilder på syster men de kommer nog upp i morgon för jag orkar inte gå och hämta sladden . :P Hoppas datorn kommer snart! :D Wiie.


  Farfar <3

Av Pernilla - 18 oktober 2011 13:14

Hm.

Jag ska åka till Furudal igen, över natten och sen tillbaka till Mora igen över natten och sen tillbaka till Furudal igen. 

Det blir ett väldigt hattande men jag vill ju vara med B så mkt jag kan.. Vet ju inte ens hur jag kommer jobba nästa vecka.. 


Dessutom kan jag inte sluta lyssna på Majas favoritlåt, med Dolly Parton. -_-'

KATASTROF! 

Där får man för att samma skiva nöts i bilen när man åker med Emma. ;P 

Även om det också blivit mkt Nomy nu när jag vart hemma själv. Hööh. 


Lite olycklig är jag över att behöva åka till Furudal nu men nöden har ingen lag eller hur det nu är man säger.. <3

Av Pernilla - 17 oktober 2011 18:43


Mitt hem är egentligen inte lugnt med en hel skock fåglar som för liv, but it beats living med två småbarn som är uppe och springer 03.20 på morgonen när man själv ska upp och jobba kl 10. Men det är väl kanske så det är att vara småbarnsförälder, vad vet jag. Mina barn sover på natten och drar igång kl 9 ist. Mina barn är lydiga små grisar. :P

Fast å andra sidan är nog tillfredställelsen av att föda och uppfostra människobarn så mycket större och jag måste ju säga att jag längtar tills det är min tur att ha en bulle i ugnen. ^^


Så igår när jag jobbade kände jag mig mest som en zombie och kunde inte sluta räkna timmarna tills det skulle vara över och jag skulle få åka hem, hem till mitt och mina. Egentligen skulle jag ha åkt med pappa men då Emma ändå skulle skjutsa Oskar till Älvdalen så hängde jag på och åkte med dem.

Med Dolly Parton på högsta volym svängde vi in på Maxis parkering för att köpa medicin till Majas knä (och till mina). Med en tablettask i handen och en "lilla My"- tablett i munnen försvann värken mirakulöst nog. !? O.o Majas alltså. Mina egna knän fick varsin Marabou chokladkaka och en Ben o Jerrys glassbutt. Fint skit. Medicin som smakar bra är ju alltid bra. :D


Kom hem och hoppade in i duschen medan B fixade lite mat och sedan tittade vi på massa serier som vi missat när jag varit borta och jobbat monstervecka.


Idag har jag inte gjort nåt alls förutom att städa hos vaktlarna. Uppepå karet har jag använt burgallerdelar som tak för att varken finkarna eller vaktlarna ska kunna hoppa ut och idag när jag höll på så trillade en av gallerdelarna ner i karet och mosade tre vaktlar och två finkar. -_-'

Nej det mosade dem inte på riktigt för det är inte ens tunga grejer det handlar om men de hanmnade under det i några sekunder innan B var dit snabbt och lyfte upp det igen. Tror att en av hönorna blev så chockad att hon gick och dog. Ena stunden sprang hon runt och sen låg hon bara ner, jag tittade genast efter skador men kunde inte hitta en enda, klämde och kände på henne men inget hade gått sönder. (nog för att jag tror att de är väldigt tåliga små rackare och att hon inte blev skadad av gallret) men dog gjorde hon iaf. Inom loppet av några minuter. O.o wtf? Shockade hon ihjäl sig?


Till middag har det blitiv taco-tallrik och jag har i min ensamhet tittat på massa serier medan B jobbar minipass idag. Skulle ha städat mer men tyckte att jag förtjänade att bara finnas till och njuta idag. Jävla höna!

Beställde igår en MacBook Air också. :O fick nästan lite svimningskänniskar när jag klickade på bekräfta order- knappen.. JAG FÖRTJÄNAR DEN, JAG FÖRTJÄNAR DEN.. det är bara att intala sig. Det har blivit lite av mitt nya mantra.


 


Har alltid velat ha en MacBook Air så jag väntar med stor förväntan! Oooh jag vill ha den nu! Hoppas verkligen att den hinner komma innan jag ska åka på Torsdag! Den MÅSTE! Som tur är är jag för snål för att köpa en de dyraste, hade nog inte kunnat leva med att ha köpt en dator för 20.000 spänn. Denna kostade ungefär hälften. Det är skitmycket iaf (för mig iaf) men då jag aldrig köpt något dyrt till mig själv nångång så var det på tiden nu! Jag är ju trots allt den viktigaste personen i mitt liv.


Nu ligger jag på mage i min egen underbara säng och smockar i mig lite marknadsgodis ^^ tror att jag kanske börjar bli lite hungrig igen.. men väntar nog på att B kommer hem så att vi kan göra pizza tillsammans. <3


Bye bye then.


Av Pernilla - 15 oktober 2011 20:03


Pjuh! I morgon är sista dagen på den här jobbveckan, 6 dagar har det blivit, har räknat ut att jag jobbar 43 timmar sammanlagt. :O

Det känns i kroppen också, är riktigt trött. Plus att Jonas madrass inte gjorde saken bättre.. -_-' Man låg som ett jäkla paket i den. Det är en såndär man sjunker ner i, som formar sig efter en själv. Usch!

Skulle ha sovit där inatt också men det blev inte så....


Nu ska jag inte göra ett förbannade bajs, kanske äta lite youghurt och läsa innan jag tänker sova. Börjar 10 i morgon så jag behöver min skönhetssömn.


Natti!


  Gamla tanten Rajja.

Av Pernilla - 15 oktober 2011 11:35


Såg på skräckfilm med mamma igår, samma som jag och B såg i källaren hos Emma.

Med stooor tv och superljud tänkte jag att den här filmen kommer skrämma skiten ur mamma. Moahaha typ.

Jojo. Min mamma har ingen fantasi. Hon kan inte se det läskiga med demoner som försöker ta en liten pojkes kropp i besittning. Jag vet inte riktigt hur hon föreställer sig spöken i en film men tydligen inte så här.


Demon

    Spöke


Varför har hon ingen fantasi? Sånt här skrämmer skiten ur mig, kanske för att jag har för stor fantasi? Vad tråkigt det måste vara att inte kunna koppla bort allt allvar och bara tillåta sig själv att bli lite rädd emellanåt.

Även om jag inte blev rädd den här gången så fick suroundljudet mig att hoppa till både en och två gånger vid plötsliga höga ljud. Det gjorde ju hon också, men.

Jag tror eller har fått uppfattningen om att hon tycker filmer med mördare och psykfall är läskigare än spökfilmer, hur kan man tycka det när sånt är så vanligt i verkliga livet. Kanske just därför?

Tur att alla är olika.


Skapa flashcards