Alla inlägg under september 2011

Av Pernilla - 21 september 2011 15:55


Igår när Fia var och hälsade på pratade vi om olika monsterfilmer, varulvar och vampyrer kom bla. upp för dusskution. Blev då väldigt sugen på att se sådana filmer så igår fixade jag hem Underworld filmerna och har redan betat av två stycken. Hade för mig att jag tidigare inte tyckte att de var så värst bra men måste nog ändra åsikt nu. De innehåller ju mycket monster-action, jysst att sitta och slötitta på.

Tänkte kika in här innan jag såg den tredje och vara lite social.


Har ni några tips på andra varulvs- filmer?


Blev inget bullbak idag då jag till min stora fasa insåg att jag inte ens har en kavel.. -_-' hur snopet var inte det? Så B köper med sig en innan han kommer hem så blire nog bak i morgon.

Skönt att inte göra någonting avancerat idag dag. bara finnas och göra precis vad man vill.


Nu ska jag fortsätta njuta!

Av Pernilla - 20 september 2011 19:59


Idag körde jag igång redan kl 10. Började med frukost bestående av hårdbröd och makrill medan jag tittade på senaste avsnittet av Sons of Anarchy (Opie <3).

Sen hörde lillasyster av sig så då var det bara att sätta igång med lite städning av hemmet. B diskade och jag plockade och dammsög, plus gjorde rent hos vaktlar och finkar.

Satte därefter igång med att göra köttfärslimpa som blev klar precis till kl 14.00 då syster knackade på dörren.(hon sa f.ö att det var den godaste köttfärslimpan hon ngnsin ätit! Sug på den!)

Medan B åkte till svärmor på middag så åt jag och Fia köttfärslimpa med ris och sås i vårat eget sällskap. Pratade en massa och kollade på olika trailers till kommande filmer som vi ser framemot!

Hon har alldeles nyss åkt och B har fortfarande inte kommit hem. Innan han väl kommer hem hoppas jag att han hinner handla lite så att jag kan baka bullar i morgon ^^ Efter mammas recept såklart! Ååh vad jag längtar efter att få sätta tänderna i sådana bullar! Massa smask inuti och ett kg pärlsocker ovanpå! Mumma!


Annars idag har jag inte hunnit göra så mkt. Hunnit få hem lite film iaf som jag ska roa mig med nu när B ska jobba 7 dagar i sträck. Jag är mest glad för att ingen av dem är natt. :P Vi ska nog titta på läskig film ikväll hoppas jag! Det var så längesen att jag inte ens kommer ihåg när jag såg en skräckfilm senast. Det har liksom inte känts som ngn mening då han jobbat natt så ofta och jag mest skulle ligga och skrämma upp mig själv med diverse bilder och inte få en blund. :P ja jag vet att jag är fånig.


Nu återstår bara att vänta så det är nog precis vad jag ska göra!


 

Syster.

Av Pernilla - 19 september 2011 16:33

Idag har jag en lite kluven personlighet. Hormonerna är på topp i kroppen och jag är en riktig satmara i ena studen och i nästa grinar jag som en lite unge.

Otroligt frustrerande med dessa toppar och dalar hela tiden. Kan det inte bara va över nångång så att man kan återgå till att vara "normal".?

Jag tänder verkligen till på varenda lilla motgång idag och B har nog fått motstå en hel del hårda ord hittills och än är dagen inte över.


Natten var såå bra! Jag har inte sovit så skönt på länge. Känner mig fullkomligt trygg i armarna på min älskling och har nog inte ändrat liggställning en enda gång förrän jag vaknade och fick lov att gå upp på toaletten. Urskönt! Kände mig riktigt utvilad också. Inte alls fel. I en sekund när jag slog upp ögonen trodde jag att jag var hemma hos Emma i källaren men när jag inte hörde ngt tramp eller skrik och bråk från några ungar från ovanvåningen så insåg jag att jag var hemma. What a wonderful feeling. Nog för att jag älskar kidsen men det var så skönt att få sova ut. ;P


Just nu är B på vift med svärfar och handlar lite grann, marabou till mig och min pms-iga kropp och halm och mjölmask till fåglarna i bur. Till middag ser det ut att bli kyckling.!

Håller på att spela sista kapitlet på Alice madness spelet också.. vill inte att det ska ta slut! Det är så fruktansvärt roligt och frustrerande!


Grinat antal ggr idag = 2

Kallat B för idiot antal ggr idag = 1 miljon. -_-'

Har velat hoppa ut genom ett fönster antal ggr idag = minst 10.000



 


Min älsklings bulle. <3


Av Pernilla - 18 september 2011 08:56


Jag känner redan nu att det kommer bli en bra dag! För idag får jag åka hem igen och mysa på alla mina kräk iaf 1 vecka.

Dagen började 05.46 (ungefär) då morfadern i huset klampade ner för trappan och gick ut genom dörren. Hade efter det väldigt svårt att somna om och låg nog och rullade runt i 1 timme innan jag lyckades. Sen gick barnen upp och jag vaknade igen. Gick upp 08.20 och hoppade in i duschen som var såå varm och skön. Så borde man ju f.ö starta varje morgon..! 


Har dragit på mig arbetskostymen och intagit frukost bestående av blåbärssoppa, ett royal gala och 2 kapslar omega-3. Inte illa måste jag säga!

Är egentligen ingen frukostmänniska, eller jo när klockan är närmare 11 kanske. :P

Om ca 30-35 minuter ska jag slänga mig upp på cykeln och fara ner mot min sista arbetsdag. Väskan är packad och jag bestämde mig för att handla nere på Näcken istället så att lilla pappa kommer hem snabbare igen, så det får jag göra på rasten. Han hämtar mig förhoppningsvis nere på affärn vid 19.20 nånting så far vi hem till Emma igen en snabbis så att jag kan hämta stora väskan, sen åker vi mot Mora! Tjohoo!


LÄNGTAR!


Av Pernilla - 17 september 2011 21:39

Var precis ute med hunden i mina nya shoes och har redan innan fått ett skavsår på höger häl av dem. Hur kan ett par dojjor som är lika stora, lika mkt åtknutna och med lika strumpor i glappa på bara ena sidan och göra skavsår?


Nu ligger jag fullproppad av hårdbröd och blåbärssoppa på sängen och skriver lite med vänner. Fick tag i pappa aka räddaren i nöden och han gick med på att åka till Mora med mig i morgon så att jag får handla. ^^

Pappa <3


Sova tidigt ikväll, upp o jobba tidigt i morgon. Och sen.. bliss!


Av Pernilla - 17 september 2011 20:02

Det finns en räkneapparat nere på Ica där jag jobbar, inte själva kassan utan en annan mindre maskin som skriver ut remsor vartefter man slår in siffror. Idag har den skrivit för sig självt. Inga hemliga meddelanden eller så utan bara tomt hela tiden. Är det månne en liten poltergeist i maskinen? Så den lilla maskinen har stått där och tuggat större delen av dagen och spottat ut remsan längre och längre.


Dagen har gått fort och det är skönt att det är söndag i morgon. Skjutsen med kära lillebror sket sig då det blivit ngt fel på en bakaxel på bilen så nu försöker jag desperat försöka fixa skjuts med pappa ist. Jag behöver ju handla och med den stora packningen jag har går det inte om jag åker buss på måndagen. -_-'

Det är vid sånnahär tillfällen man hatar sig själv för att man inte fått fingrarna ur och fixat ett körkort än. SKA BÖRJA! Måste fixa papper först. Och SKA KLARA DET!


Nu grunnar jag lite på om jag ska ta den lilla hunden på en kvällspromenad innan det är dags att språkas vid med Sophia. :D


 

Av Pernilla - 17 september 2011 10:17

Usch, när man är här känns det lite som om man sover bort livet.

Har ju vart vaken ett tag men iaf.. Det blir ju inte som hemma där man kan härja som man vill på morgonen. Sen är ju jag lite sådär att jag inte vill ta plats och synas fast att jag blivit tillsagd flera gånger att jag kan och får göra precis vad jag vill här. Men det kan jag inte iaf, det här är ju någon annans hem. Jag tror helt enkelt att jag behöver åka hem till mitt eget eller fixa mig ett eget här. :P


Magen kurrar men jag har ingen lust att avancera till övervåningen än. Ligger hellre kvar under det varma täcket och slösar lite tid på nätet. Hoppas hoppas att dagen går fort och att det snart är söndag! F.ö trodde jag att man skulle äta tårta när ngn fyller år.. Emma Nordlund!?  Som jag längtat efter tårta! Vart är tårtjäveln? ;D


Ååå vad jag längtar hem!

Jag vill kunna gosa på mina kräk och pussa på min B. Jag förstår faktiskt inte varför jag helt plötsligt blivit så hemkär. Och Mora har aldrig riktigt känts som hemme heller så jag fattar inte alls..


Men nej, vi hörs!


 

Av Pernilla - 16 september 2011 21:04

Idag har jag alltså jobbat 13-19.30, ett snabbt och skönt pass som går som tåget med mycket folk som handlar inför helgen.

Fick lön igår och det är ju aldrig fel, även om det inte blir så mkt för bara en vecka. Men man ska väl inte klaga och vara glad för det lilla.


När jag kom tillbaka till Tappudden blev det picknick med Maja på sängen, potatissallad och koktskinka som hon med glädje smaskade i sig. :P

Efter det tog jag och alla barnen med den stackars hunden på en kort promenad som kändes mkt längre då alla barnen går så fruktansvärt sakta. Man kan nästan känna hur de grå stråna spränger ut genom hårbottnen. ;P

Den nya skorna skaver lite på höger häl men klämmer otroligt nog inte lika mkt på fötterna längre så i morgon blire nog en långpromenad med vovven själv.


Maja blev så farscinerad av att man plockade upp bajset i påsar och tyckte också att man borde torka upp kisset efter hunden. Jag försökte så gott det gick att förklara att det behövde man inte då det försvinner av sig självt. Hon ville iaf promt ha en egen påse att bära på ifall hunden skulle skita så då fick hon det.


"Det här tycker jag är skitkul!" sa hon och studsade fram med sin påse. 3 år och kunde dra en vits bara sådär. ;D


Hunden sket ju såklart till slut men hon fick inte plocka upp det, jag kunde förutse kaoset som skulle följa. Hon fick iaf bära påsen när den var full och slängde den sedan i soptunnan som en ansvarsfull hundägare! Man ska lära sig från början!


Nu har jag "gått och lagt mig" för att få lite egentid och den spenderas såklart i sängen med datorn. Pjuh vad skönt att vara lite själv. Slappna av lite.

Vet inte vad jag ska ägna mig åt efter det här dock, förmodligen läsa lite bloggar och besöka lite forum. Längtar till söndag och hoppas att i morgon går lika fort (om inte fortare) som idag.


Nej nu får det vara nog för den här gången!

Tjofaderittan!


  Maja och Rocky.


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<<
September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards