Alla inlägg under september 2011

Av Pernilla - 25 september 2011 23:57


Min gårdag var ju inte den bästa och många tårar blev det.


Idag när jag gick genom lägenheten fick jag en sån konstig känsla. Eller den var inte konstig för jag blev alldeles lugn av den. Men det var konstigt eftersom att det kändes att den kom "från nån annanstans". Jag kände helt klart att den inte var min egen. Det var en skön känsla, en lugn känsla. Jag fick känslan av att jag inte ska stanna kvar här och när jag säger här så menar jag i Dalarna. Jag fick känslan av att jag ska gå kurser i sånt som verkligen intresserar mig på djupet. Jag tror jag vet själv vad det handlar om men det är nog inget jag vill säga här.. inte än iaf. Jag vill ju inte jinxa det, om det nu stämmer. Jag fick också känslan av att allting kommer att lösa sig och en känsla av lycka spred sig genom hela kroppen på mig. Det var inte läskigt, bara konstigt. Jag vet att det låter helt kokobäng och att merparten av er kommer tro att jag är knäpp men det var vad som hände.Jag kan inte förklara det på ett annat sätt som får det att låta "på riktigt". Jag vet inte ens varför jag delar med mig av det här för det är inget jag har varit med om förut. Det var så märkligt. Det går inte riktigt att beskriva. Men det var häftigt och jag hoppas verkligen att det händer igen! Jösses.


Ask for help and you shall recieve?

Av Pernilla - 25 september 2011 09:38


Typiskt att man inte ska kunna sova länge ens när det är helg. Tror jag var uppe 8.30 ungefär, strax efter att B gett sig iväg.

Ligger och funderar på om jag ska ta med mig själv ut på en liten morgon promenad eller om jag bara ska stanna inne och stoppa i mig rester från igår till en film eller nåt. Känner i kroppen att det skulle behövas en promenad för att lösa upp lite stelhet men har egentligen ingen lust just nu. Kanske skjuta det lite längre fram på dagen? Har ingen lust att klä på mig än eller göra nåt åt skatboet som ligger uppe på huvudet.


Är hungrig också så det blir nog en film.. men vilken är frågan..


Igår såg jag f.ö Blade Runner och blev till min förvåning glatt överraskad! Det hade jag inte trott. Sen tittade jag också på Eclipse och började nästan böla. Jävkla pms- hormoner o skit. Ska nog pressa i mig bullar och i mitt elände.


Hoppas ni får en fin dag!


    

Av Pernilla - 25 september 2011 00:06


Pissdag.

Det började ju rätt hyffsat och lugnt sådär men fram mot kvällen började allting krypa upp till ytan igen.. Det där som jag har försökt trycka ner så långt det bara går, ända längst ner i kroppen. Det som jag har försökt glömma eller ignorera. Jag trodde att jag skulle klara det men det gör jag ju uppenbarligen inte. Det måste tas itu med. Och jag är en sån där människa jag hatar, en sån som bara klagar och gnäller över sin situation utan att göra ngt åt den. Men jag känner ju mig själv. Jag vet ju hur jag är.

Jag är en sån som inte klarar av att såra någon annan, jag är för osjälvisk för det. Men hur mkt skit ska man behöva ta själv innan det räcker och murarna rämmar? Har jag ens en sån gräns? Borde inte den vara nådd redan?

Varför måste alla mina känslor sitta på utsidan? Varför kan inte jag vara kall och saklig?

Jag vet inte hur jag ska klara det.. det gick ju inge vidare de första två gångerna, är jag egentligen inte dömd att misslyckas då? Mönstret är ju sådant.

Det är det där förbannade sveket som är och trycker på hela tiden när jag tror att jag lyckats komma över det.

Det bränner och svider sin väg genom kroppen och in i hjärtat. Hur mycket kan ett hjärta ta?

Slutar det här illa har jag ingenting kvar. Och om det slutar "bra", hur mycker har jag egentligen kvar då?



Take your life, take your life with cocaine..

Av Pernilla - 23 september 2011 12:11


Fick paketet med kläder jag beställt för några dagar sedan igår! Byxorna satt som ett smäck! Nöjd!

Just nu sitter jag och lyssnar på musik i väntan på Sandra, vi ska nämligen göra Mora idag. :P Eller ja det betyder ju att vi egentligen ska till Djurmagazinet och på Maxi. Haha. sorgligt. Jo just det systemet och Granngården var det också ja. 


Annars idag vet jag inte vad det blir, har egentligen inte lust med ngt heller.. blir väl bara slappa antar jag. Fast å andra sidan har jag ju ett berg disk som väntar på att bli undanröjt också.. vart är det där svarta hålet när man behöver det?


Av Pernilla - 23 september 2011 12:06


Hade ingen aning vad Chris Medinas låt What are words handlade om förrän idag.



Fy tusan alltså. =,(

Av Pernilla - 22 september 2011 14:39



Se så fin och fluffig min deg blev!

Trodde jag absolut inte om mig själv, det är alltid att göra degen jag är mest skraj för.


  Väntar på att bli inkörda i ugnen, jag kan redan känna hur det börjar vattnas!

En sak är då säker, jag ska aldrig ta emot snik-bullformar igen. Innan de jäste efter att jag kladdat i innehållet så fick de knappt plats. _-_-


  Yeah that´s milk baby!

Njuter av nygräddade bullar framför Vampire diaries senaste avsnitt som f.ö var så hjärtknipande på slutet att tårarna vällde upp. <3


Nu fixar jag lite tidig middag och ska titta på zookeeper.


Smell ya later!

Av Pernilla - 22 september 2011 09:14


En låt jag vet att jag hört i nåt av GTA spelen bara ploppade upp i huvudet på mig sådär.. hm..


Kl 8.20 stod jag glatt och diskade. Därefter började jag förbereda inför mitt kommande bullbak som kommer ske om ngn timme när smöret fått stå framme och bli lite mjukt. Ooh vad jag har sett framemot det här! Jag känner mig så huslig! ^^

Vilken jäkla tur att jag igårkväll kom på att jag inte hade bullformar heller så att B kunde ta med sig några när han kom hem. SNOPET var ordet. Jag var inte så förberedd som jag hade tänkt. Nu kommer skiten säkert gå åt skogen eller nåt.. :P


Tusan vad sugen jag blev på att spela GTA nu då.. O.o

Av Pernilla - 21 september 2011 22:46


Vet inte vad det blir med mig när B kommer hem på kvällen men jag blir så rastlös. Helst en kväll som denna när vi inte kan komma på en enda film att se tillsammans, jag känner hur tiden bara rinner iväg och klockan blir mer och mer. Snart måste vi gå och lägga oss för han ska upp tidigt i morgon och jobba igen. Stress, måste ju hinna umgås lite iaf nu när han vart borta och jobbat hela dagen. Men nej. Det blir inget.

Vi kommer inte på något annat att göra tillsammans.. bakning är ju inte ens att tänka på för klockan är för mycket. Panik. Vi hinner inte få så mycket tid och dagar som denna när han jobbar ungefär 11 timmar så sover vi nästan bara tillsammans.


Hursomhelst.


Har blivit tipsad lite sådär i förbifarten om ett märke som heter "faith in nature" som gör shampo, duschcreme osv av ekologiska produkter och inte har de vanliga virvarren av ämnen som finns i vanligt shampo. (sånt som egentligen inte är bra för ngnting) och funderar på att beställa några flaskor för att testa.

Spännande!


Nu ska jag nog försöka locka B till sängen för lite kramar och mys!


Later!


 


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<<
September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards